Jobinfo

Segment:

Industry:

Client type:

City:

State/Province:

Postal Code:

IT

Teknologi

IT

Allerød

Region Hovedstaden

3450

 

 

Segment: IT
Industry: 
Teknologi
Client type: IT
City: Allerød
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 3450

Slået op: 01.10.2021

Software Engineer

Full time / Capax Recruitment / Danmark

R&D teamet hos Weibel består i dag af 80 ansatte fordelt ligeligt mellem Software og Hardware. Afdelingen tæller i alt 4 teams, hvoraf tre teams sidder i Danmark og et enkelt i Oslo.

 

Der er tale om et meget erfarent team, hvor en åben dialog, hjælpsomhed og en fælles vilje til at løfte i fællesskab kendetegner miljøet. Teamet man bliver en del af, består af 9 dedikeret kollegaer som har uddannelsesmæssige baggrunde inden for ingeniør, matematik og fysik. Der er generelt et stort drive og en stor passion i teamet der gør, at man bliver en del af en afdeling der altid gør sig umage. I teamet fokuserer man på vidensdeling og samarbejde.

Som Software Engineer vil du være med til at udvikle koder som anvendes i nogle af verdens mest komplekse radar systemer. Ligeledes vil du være en del af et team, som skaber synlige resultater som bruges i førende produkter. Du vil blive en nøgleperson ift. at påvirke den generelle tilgang til udvikling i teamet. Endvidere vil du få mulighed for at påvirke alle faser i softwareudvikling, da du vil opleve, at der er kort vej fra ide til handling. Du vil selv teste softwaren og derved få indsigt i, hvordan Weibel’s systemer virker i praksis samt hvordan operatørerne bruger systemerne. Du har medbestemmelse og frihed til at kode.