Jobinfo

Segment:

Industry:

Client type:

City:

State/Province:

IT

Stat/hær

IT

København Ø

Region Hovedstaden

 

 

Segment: IT
Industry:  Stat/hær
Client type: IT
City: København
State/Province: Region Hovedstaden

Slået op: 23.09.2021

Sikkerhedsspecialist

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Vil du bidrage til forebyggelse af intern svindel og være med til løsningen af it adgangs-, brugerstyrings- og sikkerhedsopgaver og projekter med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med koordinering og sikkerhed i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne?

Har du minimum fem års erfaring med design og implementering af roller i et komplekst systemlandskab med både AD-systemer, SAP-systemer, Mainframe mv.? Kan du analysere behov for effektiv funktionsadskillelse? Og kan du udarbejde risikovurderinger af forskellige systemer, roller, rettigheder og kombinationer heraf?

Vi er i gang med flere tekniske projekter inden for brugerstyring og sikkerhedsområdet og har brug for en sikkerheds- og/eller sikkerhedsrollespecialist til vores nyetablerede Adgangsstyringskontor til at rådgive, implementere roller, sikkerhedsroller og sikre effektiv funktionsadskillelse.

I stillingen vil du være medansvarlig for en række brugerstyrings-, autorisations- og sikkerhedsopgaver af både operationel og taktisk karakter. Du vil være med til at sikre fremdrift på projekter og at sikkerhedsrisici imødegås. I den forbindelse skal rådgive og samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere, herunder indgå i revisioner som gennemføres af Rigsrevisionen.

Du vil have et tæt samspil med afdelingerne for Informationssikkerhed, Operationel it-sikkerhed, brugeradministrationsteamet samt SAP autorisationsteamet.

Du vil indgå i kontoret Adgangsstyring, som har ansvar for adgangsstyring og forebyggelse af besvigelse. Kontoret er etableret pr.1.maj og du skal sammen med de fem medarbejdere, kontorchefen og de kommende medarbejdere være til at udvikle kontoret og brugerstyringsområdet.

Dine hovedopgaver bliver:

 • Rådgive og medvirke til arbejdet med roller/sikkerhedsroller (jobfunktionsroller, opgavebaserede roller, systemtekniske roller)
 • Rådgive og medvirke til implementering af effektiv funktionsadskillelse
 • Skabe overblik over brugeradgange og rettigheder på tværs af flere systemkomplekser
 • Medvirke til risikovurderinger og risikoanalyser for rettigheder/roller på tværs af systemer

Sikkerheds/rolle specialist med blik for effektiv funktionsadskillelse

Vi forventer, du har minimum fem års relevant erhvervserfaring med design af roller eller fra brugerstyringsområdet (Credential and Identity Management (CIM), Identity Rights Management (IRM), Access Control (AC) og Identity and Access Management (IAM/IdAM)).

 • Du formår at sætte dig ind i teknisk komplekse områder og har gerne erfaring fra både Windows-systemer, SAP og/eller mainframe. Du har muligvis tidligere arbejdet med risk, compliance eller sikkerhed, eller du kommer med en baggrund som it-arkitekt eller lignende.
 • Det tæller positivt, hvis du har blik for både det tekniske og forretningsmæssige perspektiv samt har forståelse for den strategiske kontekst.
 • Du har en naturlig autoritet og evner at fungere som rådgiver overfor andre teams, kontorer og styrelser i Skatteforvaltningen samt leverandører. Du forstår at sætte dig ind i teknisk komplekse løsninger.
  Du trives med at samarbejde med kolleger med mange forskellige fagkompetencer
 • Du tager individuelt ejerskab af opgaver, du tager ansvar og du får afsluttet dine opgaver.
 • Du er god til at håndtere mange komplekse opgaver samtidigt og har gode kommunikationsevner – både skriftligt og mundtligt.