Lukket rekruttering

Sr. udvikler

Sundhed.dk / Fuldtid

Sundhed.dk er Danmarks fællesoffentlige sundhedsportal, der har eksisteret siden 2003, og som er ejet af Regionerne, kommunerne og Sundhedsministeriet.

Igennem de sidste 15 år har sundhed.dk i rollen som både samarbejdspart og leverandør leveret sikker sundheds-it og information om sygdom og sundhed til gavn for både borgere og sundhedsfaglige.

På sundhed.dk har borgerne og de sundhedsfaglige sikker adgang til den enkelte borgers sundhedsoplysninger og generel information om sundhed og sygdom. Det giver borgeren indsigt i og mulighed for at bevare overblikket over egne oplysninger og for at tage aktiv del i beslutninger om egen sygdom og sundhed, samt at understøtte de sundhedsfaglige i at levere sammenhængende og helhedsorienterede sundhedsydelser.

Sundhed.dk er digitalt til stede dér, hvor brugeren er med relevante, tidstro og verificerede sundhedsoplysninger, der gør det lettere at træffe kvalificerede valg om behandling og sundhed.

Der er omkring 100 medarbejdere i organisationen fordelt ud på i alt fire matrikler – tre i København og ét i Odense. Der vil være mulighed for både at arbejde fra kontoret i Odense eller i København, samt gode muligheder for remote work.

Drift og Udvikling

Sundhed.dk består af fem faglige enheder, hvor du i stillingen som Senior Udvikler vil have din daglige gang i enheden Drift og Udvikling, der samler alle it-discipliner inden for drift, infrastruktur og udvikling. Sundhed.dk er karakteriseret af en flad struktur, og du vil derfor få mange samarbejdsflader til kollegaer på tværs af organisationen. 

Enheden Drift og Udvikling består af udviklere, testere, release managers, it-arkitekter og driftsfolk, hvor der arbejdes i et agilt setup, der efterlever en devops kultur.
Der er 12 interne udviklere samt 11 eksterne i enheden, hvor de eksterne udviklere og leverandører er tæt integreret i de eksisterende teams. Man vil derfor være i tæt samarbejde med dem på de forskellige produkter, løsninger og integrationer.
 

Enheden er præget af et diverst mix af tekniske medarbejdere både i forhold til alder, uddannelsesmæssig baggrund, kompetencer og interesser, hvilket skaber gode muligheder for faglig sparring og videreudvikling af færdigheder. 

Du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads med mange spændende udfordringer og løsninger, hvor alle medarbejdere arbejder mod et stærkt og fælles purpose – At binde det danske sundhedsvæsen sammen.  

Der tilbydes desuden fleksibilitet i forhold til muligheden for hjemmearbejde, igennem Sundhed.dk’s frivillige 3:2 ordning, hvor man har tre dage på kontoret, og to dage hjemmefra.

Senior Udvikler hos Sundhed.dk

Som Senior Udvikler i Sundhed.dk spiller du en central rolle i et ambitiøst og udviklingsorienteret projektmiljø, hvor du får mulighed for at arbejde på en række afvekslende opgaver og realisere en ambitiøs strategi for udviklingen af danskernes sundhedsportal. 

Du vil have base i Portal teamet i enheden Drift og Udvikling, hvor du vil have mulighed for at arbejde på en række forskellige og afvekslende opgaver alt efter hvilke løsninger og projekter, der vil være i fokus. 

Du vil samarbejde tæt med afdelingens udviklere fra øvrige teams, hvor I sammen vil have ansvaret for optimering og vedligeholdelse af udviklingen, samt at sætte den tekniske strategiske retning for danskernes Sundhedsportal.

Derudover vil du som Senior Udvikler have ansvaret for at sikre en høj kvalitet i udviklingen. Her vil du primært arbejde på en række projekter og løsninger i og omkring Sundhed.dk’s to hovedprodukter – portalen, Sundhed.dk og appen, minsundhed.

Du lander desuden i organisationen på et spændende tidspunkt, hvor mange store initiativer er sat i gang. Du vil derfor have muligheden for at sætte dit eget præg på jobbet, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Krav til en Senior Udvikler

Vi forventer, at du har:

  • + 5 års solid faglig ballast med udvikling af webbaserede løsninger i C#, .Net og Javascript.
  • IT-teknisk indsigt i IT-arkitektur og infrastruktur.
  • Erfaringer med at arbejde i agile teams.
  • Stærk analytisk sans.
  • Gode kommunikationsevner og evne til at samarbejde på tværs.

Det vil være en fordel med kendskab indenfor Angular eller web component, men er ikke afgørende.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

København Ø

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: København Ø
Region: Hovedstaden