Jobinfo

Segment:

Industry:

Client type:

City:

State/Province:

Postal Code:

200 IT

Teknologi

IT

Hørsholm

Region Hovedstaden

2970

 

 

Segment: 200 IT
Industry:  Teknologi
Client type: IT
City: Hørsholm
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 2970

Slået op: 14.05.2021

Salesforce Developer

Full time / Capax Recruitment / Danmark

om Salesforce Developer vil du få en unik mulighed for at arbejde med alle aspekter af Salesforce-platformen i Chr. Hansen. Du kommer til at arbejde med de forskellige clouds, daglig vedligeholdelse af platformen, følge op på release notes ved major Salesforce releases, udføre change requests, deltage i projekter osv. Langsigtet vil din indsats være med til at præge den digitale fremtid for Salesforce-platformen.

Karrieremæssigt får du en spændende mulighed for at blive en del af et vigtigt og centralt specialistteam i Chr. Hansen. Du trives med selvstændigt at løse opgaver, der er defineret og planlagt i tæt med dine kollegaer i teamet.

Fagligt brænder du for Salesforce og har allerede erfaring med at udvikle og forberede en CRM platform. Du trives godt med at arbejde med forbedringer både, når det gælder at forbedre eksisterende funktioner på platformen og når det drejer sig om implementering af nye funktioner til slutbrugerne.

Din faglighed gør, at du er god til at give teknisk rådgivning af høj kvalitet baseret på best practise på Salesforce-platformen samt indenfor softwareudvikling. Du vælger at udforske forskellige løsningsmuligheder samt sparre med teamet, inden du peger på en endelig løsning.

Din erfaring gør også, at du forstår tekniske fordele og begrænsningerne ved at køre en global, professionel virksomhedsplatform med +1300 interne brugere fordelt på globale forretningsafdelinger og ca. 2000 eksterne kundebrugere. Det er væsentligt, at vi implementerer løsninger, der er bygget rigtigt og er lette at vedligeholde i dagligdagen. Både set fra en IT- og en forretningsvinkel.

 

Requirements

 • Mindst 2 års erfaring med Salesforce i en konsulent, specialist eller udviklerrolle 
 • Certificeret Salesforce Developer I. Alternativt minimum én anden relevant Salesforce-certificering med flere relevante Trailhead badges.
 • Erfaring med Salesforce-platformen og komfortabel med de fleste aspekter of standardobjekter, felter, page layouts, users, Flows, Process Builders, Custom Objects, Data Loader osv.
 • Erfaring fra enten udviklingsopgaver i forretningsprojekter og/eller daglig drift af mindst et af følgende: Salesforce Sales and Service Cloud, Customer Community Cloud, B2B Commerce Cloud og Pardot (B2B Marketing cloud).
 • Erfaring med at arbejde med agile metoder f.eks. scrum
 • Interesse for at lære at drive en global IT-platform i et enterprise-perspektiv
 • Erfaring med integrationer mellem Salesforce og ERP- eller andre systemer. SAP-kendskab er en fordel
 • Vant til at arbejde med en datacentreret tilgang
 • Interesse for datamodeller og masterdata-processer på tværs af systemer

Andre nyttige værktøjer: Gearset, Data Loader, Azure Devops, APEX, SOQL, Lightning Web Components, HTML, JavaScript, CSS/UX

Som Salesforce Developer vil dine primære opgaver omfatte:

 • Supportere vores Salesforce Admin og Business Analyst i løsning af applikationsproblemer rapporteret af brugerne
 • Selvstændigt gennemføre veldefinerede udviklingsopgaver i forbindelse med change requests i samarbejde med vores senior Developer. Opgavernes størrelse og kompleksitet afhænger af din erfaring.
 • Være med til at drifte og optimere Salesforce-platformen i dagligdagen
 • Der er på sigt mulighed for at deltage i vores digitale, agile projekter med at implementere nye løsninger og services på Salesforce-platformen
 • Afhængigt af interesse og kvalifikationer kan du periodisk arbejde i rollen som teknisk projektleder eller scrum master.