Jobinfo

Segment:

Industry:

Client type:

City:

State/Province:

Postal Code:

200 IT

Teknologi

IT

Hørsholm

Region Hovedstaden

2970

 

 

Segment: 200 IT
Industry:  Teknologi
Client type: IT
City: Hørsholm
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 2970

Slået op: 01.06.2021

Salesforce Advanced Administrator

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Som Salesforce Advanced Administrator vil du få en unik mulighed for at arbejde med alle aspekter af Salesforce-platformen i Chr. Hansen. Du kommer til at arbejde med de forskellige clouds, daglig vedligeholdelse af platformen, udføre change requests, deltage i projekter osv. Langsigtet vil din indsats være med til at præge den digitale fremtid for Salesforce-platformen.

 Karrieremæssigt får du en spændende mulighed for at blive en del af et vigtigt og centralt specialistteam i Chr. Hansen. Du trives med at arbejde tæt sammen med forretningen, hvilket vil give dig stor berøringsflade og give dig mulighed for at arbejde med de behov og ønsker, der opstår i forretningen til Salesforce.

 Fagligt brænder du for Salesforce og har allerede erfaring med at udvikle og forbedre en CRM platform.

 Opgavemæssigt mestrer du mange Salesforce-konfigurationsopgaver og Best Practices fx det at arbejde med profiler, roller, permissions og sharing, valideringsregler, approval flows, workflows, process builder osv. til implementering af mindre forretningsændringer og deltagelse i digitale projekter. Du har solid erfaring allerede med de fleste aspekter af Accounts, Contacts, Opportunities og Cases.

Du trives godt med at arbejde I spændfeltet mellem IT og forretning og kan balancere forretningskrav med forskellige løsningsmodeller på Salesforce. Du værdsætter at arbejde med process experts og business process managers), som i det daglige vil være gode og nødvendige samarbejdspartnere, og og ofte vil være dem, som kommer med input til change requests til de kørende services, processer og løsninger på Salesforce.

Din faglighed gør, at du er god til at give teknisk rådgivning af høj kvalitet og fremhæve eventuelle problemer i den valgte løsningsmetode. Du finder det også naturligt at prioritere og målrette løbende, når nye tjenester/funktioner skal implementeres på Salesforce-platformen.

Din erfaring gør også, at du forstår fordele og begrænsninger ved at køre en global, professionel virksomhedsplatform med +1300 interne brugere fordelt på globale forretningsafdelinger og ca. 2000 eksterne kundebrugere.

Som person beskriver du dig selv som nysgerrig og lærenem. Du kan arbejde selvstændigt og trives med ansvar inden for dit ekspertiseområde. Du er åben for input, men er samtidig heller ikke bange for at udfordre og give input. Du kan balancere IT-løsninger og forretningskrav. Du trives godt i et uformelt miljø og er god til at interagere med mange forskellige mennesker i din hverdag.  Du er tillige vant til teamwork, og det er en prioritet for dig at vidensdele og arbejde sammen mod et fælles mål.