Jobinfo

Segment:

Industry:

City:

State/Province:

Postal Code:

Internal

Rådgivning

Nordhavn

Region Hovedstaden

2150

 

 

Segment: Internal
Industry:  Rådgivning
City: Nordhavn
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 2150

Slået op: 13.07.2022

Rekrutteringskonsulent i et Graduateforløb

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Vil du være rekrutteringskonsulent i et Graduateforløb? Kunne du tænke dig at arbejde med et af erhvervslivets største udfordringer – nemlig rekruttering af nye medarbejdere? Brænder du for at matche kandidater og virksomheder? Så er du måske den kollega, vi søger til at blive en del af vores team hos Capax Recruitment.

Hos Capax søger vi nye graduates med opstart hurtigst muligt, som vil være en del af vores unge og ambitiøse team af kollegaer, og som vil med på en spændende udviklingsrejse ind i rekrutteringsbranchen. I stillingen som Graduate, vil du komme til at arbejde med headhunting af IT & tech specialister til store danske og internationale virksomheder og konsulenthuse.

Vores Graduate-program

Graduate-programmet hos Capax forløber sig over 12 måneder, og formålet er at give dig kompetencer, der gør dig til en selvstændig rekrutteringskonsulent med ansvar for dine egne rekrutteringsopgaver og kunder.

Gennem forløbet bliver du introduceret til værktøjer og opgaver i tech-verdenen, der giver dig en stærk forståelse for hele rekrutteringsprocessen samt et unikt branchekendskab. Hos os er arbejdstempoet højt og læringskurven stejl, og du vil derfor hurtigt få ansvarsområder som en Rekrutteringskonsulent og dermed blive medansvarlig på igangværende samt nye rekrutteringsopgaver.

Når programmet afsluttes, vil du have opbygget solide rekrutteringskompetencer med stærk indsigt i konsulentrollen, og du vil samtidig være trænet i at håndtere dine egne kunder og rekrutteringsprocesser fra A-Z. Sidst i programmet vil du desuden blive certificeret inden for et personlighedstestværktøj, så du bliver i stand til at give testfeedback til både dine kandidater og kunder.

I Capax værdsættes vidensdeling højt og indgår som en naturlig del af hverdagen. Du vil derfor som Graduate blive tilknyttet en teamleder og løbende modtage faglig sparring og feedback, som er med til at understøtte din læring og udvikle dine kompetencer mod en fremtidig konsulentrolle. Vidensdeling er samtidig et fast punkt på månedsmøder, hvor nye emner løbende tages op og diskuteres i plenum.
Foruden vidensdeling i fællesskab og 1:1 med din teamleder, vil der også være direkte sparring og daglig dialog med andre dygtige kolleger, der har siddet med lignende faglige udfordringer, som du selv måtte opleve.

Moduler

Graduate-programmet består af forskellige læringsprocesser opdelt i tre fokusområder.

Fokusområde 1 – Kandidatfokus

 • Udarbejde searchstrategier
 • Search i diverse databaser
 • Skrive jobspecifikationer og kandidatpræsentationer
 • Telefoninterviews med kandidater

Fokusområde 2 – Kundefokus

 • Kundedialoger – skriftligt og telefonisk
 • Deltagelse på kundemøder
 • Opbygge kunderelationer
 • Udvikling af kunder

Fokusområde 3 – konsulentfokus

 • Styring af tid og budget
 • Udvikle sig som konsulent ved hjælp af ens MPA-profil
 • Forretningsperspektiv

Hvilke forestillinger har vi om dig?

Vi forestiller os, at du lige har færdiggjort din kandidatuddannelse inden for HRM, kommunikation, psykologi eller lignende relevant uddannelse. Tidligere erfaring med rekruttering er ikke et krav, men det er derimod essentielt, at du har en nysgerrig interesse for rekruttering – og at du har både motivationen og lysten til at lære og udvikle dig som rekrutteringskonsulent.

Som person er du udadvendt, struktureret og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor det falder dig naturligt at etablere nye relationer. Da vi ofte arbejder med deadlines, så er det en fordel, hvis du også er handlekraftig og målrettet.

Om Capax Recruitment

Capax er et ambitiøst konsulenthus med fokus på vækst, og vi har to år i træk modtaget Børsens Gazellepris. På nuværende tidspunkt er vi omkring 30 medarbejdere, heraf omkring 20 konsulenter. Vi har et ungt arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at bidrage med inputs, og det er samtidig essentielt, at vores medarbejdere føler ejerskab og ansvar for deres projekter.
Hos Capax er det vigtigt, at vores medarbejdere trives og arbejdsmiljøet er tiltalende. Vores lækre frokost fra Madkonceptet bliver nydt i fællesskab i køkkenet eller på terrassen, og vi hygger til morgenmad hver fredag.
Foruden at samles om de daglige måltider, gør vi også meget ud af at prioritere sociale arrangementer og et stærkt sammenhold, bl.a. gennem månedlige fredagsbarer, diverse aktivitetsdage, julefrokoster og strategiture.
Vores kontor er placeret i hjertet af Nordhavn i et moderniseret pakhus, blot 50 meter fra Orientkaj metro, med udsigt over vandet. Stemningen er forstærket af de store arbejdsrum, højt til loftet og åbne kontorlandskaber.

Praktisk information
Vi holder opstart for graduates af flere omgange, hvorfor du har mulighed for at starte hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Julie Skov på mail jsk@capax.dk. For yderligere information om Capax, er du velkommen til at læse nærmere på vores hjemmeside: www.capax.dk.

Ansøgning

Synes du, at ovenstående lyder spændende, og ønsker du at prøve kræfter med en stilling, hvor du vil blive fagligt udfordret og udvikle dine kompetencer med raketfart? – så send os din ansøgning, CV samt karakterbevis.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt