Lukket rekruttering

Projektleder

Novafos / Fuldtid

Projektleder til Kagsåparkens Regnvandsprojekt

Hos Novafos har vi ambitioner om at være et bæredygtigt forsyningsselskab, og vi vil være helt i front, når det gælder
udvikling af grønne og innovative løsninger, der gør en forskel for vores hverdag og miljø.

Vi søger derfor en passioneret projektleder, der bliver en del af Novafos’ nøgleteam på Kagsåparkens Regnvandsprojekt, som er et banebrydende samarbejdsprojekt mellem Gladsaxe Kommune, Herlev Kommune, Harrestrup Å-samarbejdet, HOFOR og Novafos.

Vigtig klimasikring

Projektet har til hensigt at tackle de udfordringer omkring Kagsåparken, som lider under oversvømmelser ved kraftig regn. Den komplekse situation kræver en ambitiøs tilgang og derfor er der igangsat et 4-årigt projekt med en imponerende budgetramme.

Kagsåparken skal gennemgå en omfattende transformation og skal omdannes til en regnvandspark med en kapacitet på 100.000 m 3 regnvand. Formålet er at reducere oversvømmelser, forbedre vandkvaliteten og skabe nye rekreativeoplevelser.

Dit nye job som projektleder

Som projektleder hos os, kommer du til at arbejde med opgaver, hvor målet er at anlægge forskellige løsninger til håndtering af regn- og spildevand, samt bidrage til en markant reduktion af de overløb, der i dag forekommer i området. Du skal håndtere komplekse projektprocesser og samarbejde med forskellige interessenter på en og samme tid.

Derudover vil du opleve at få:

  • En unik rolle i samarbejdsprojektet, samt ansvar for effektiv implementering af alle projektelementer
  • Et tæt samarbejde med rådgivere, entreprenører, beboere og vores andre projektledere, hvilket er essentielt for at opnå bæredygtige resultater

Din profil

Til denne spændende stilling vægter vi samarbejde, positivitet, engagement og stærke kommunikationsevner højt. Du har erfaring med projektledelse, klimatilpasning og tekniske infrastrukturprojekter. Vi sætter dig grundigt ind i dine nye opgaver, men det er vigtigt du kan gøre brug af dine erfaringer fra en stilling i samme boldgade. Det vil sige at:

  • Du er en erfaren projektleder fra enten en rådgiver, kommune eller forsyning
  • Du har kendskab til afløbsteknik og erfaring med byggeledelse og tilsyn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Du bliver en del af et projektteam med engagerede og hjælpsomme kolleger, ligesom du vil få en tæt dialog med vores driftsafdeling, hvor vi værdsætter den gode dialog og tværfaglige samarbejder.

Det er vigtigt for os, at du er glad for dit arbejde og har spændende og udviklende opgaver, men vi lægger også stor vægt på, at der er balance imellem arbejde og fritid. Hos os får du flekstid, og du kan arbejde hjemme et par dage om ugen.

De praktiske detaljer

Dit arbejdssted bliver på Blokken 9 i Birkerød, og da du jævnligt vil være ude på projektet, forventer vi, at du har kørekort til personbil. Løn efter gældende KL-overenskomst og kvalifikationer – vi har betalt frokosttid. I kælderen har vi motionsrum, cykelparkering og omklædningsrum. Du kan også lade din elbil på arbejdet.

Har du spørgsmål?

Denne rekruttering bliver assisteret af Capax Recruitment. Har du brug for at høre mere, inden du søger stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsspecialist Marianne K. Petersen på mobil 51 68 98 58.

Om Novafos

Novafos er vand- og spildevandsselskab i Allerød, Ballerup, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm og Rudersdal Kommuner. Vi leverer drikkevand til en stor del af forbrugerne i kommunerne og tager hånd om regnvand og spildevand i de ni kommuner. I Novafos er vi ca. 330 medarbejdere. Læs mere på www.novafos.dk.

I Novafos sætter vi nye standarder. Vi vil være på forkant med ny viden, teknologi og metoder, der både kan sikre den daglige drift og ruste os til fremtidens udfordringer med højere effektiviseringskrav og store klimaudfordringer. Novafos arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

Birkerød

Hovedstaden

 

 

Segment: Engineering
By: Birkerød
Region: Hovedstaden