Slået op: 06.02.2024

Netværks- og sikkerhedsspecialist

Anonym / Fuldtid

Vil du være med til at udvikle og drive et moderne og sikkert netværk i en offentlig purpose-drevet organisation?
Som netværks- og sikkerhedsspecialist vil du bidrage til målet om at skabe et IT-landskab, hvor data er omdrejningspunktet og de bedste og mest moderne teknologier er midlet til at arbejde effektivt.

Om jobbet

Organisationen tilbyder en central rolle som netværks- og sikkerhedsspecialist i en dedikeret enhed præget af tekniske profiler indenfor netværk, infrastruktur og sikkerhed.
Du vil med din indsigt og erfaring bidrage til IP-sikkerhed, og indgå i gruppen som arbejder med design, udvikling, implementering og administration af netværk og firewalls samt en række andre sikkerhedsløsninger på det digitale infrastrukturområde.

Din indsats vil således gøre en stor forskel for den digitale udvikling og daglige drift i organisationen. Du vil arbejde med udfordrende opgaver og med løsninger af høj kompleksitet i et stort antal systemer. At sikre en effektiv og stabil drift af moderne infrastruktur er den vigtigste opgave. Hertil kommer løbende afstemning af infrastrukturen i forhold til organisationens behov.
Du bliver en del af et hold engagerede, pligtopfyldende og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som alle arbejder i et ganske særligt miljø. I gruppen er omgangstonen uformel med højt til loftet og alle har indflydelse på deres egen arbejdsdag. Når der skal planlægges og fordeles opgaver, er organisationen gode til at tage hensyn til alle familiære situationer og forpligtelser.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver og medansvar for at sætte retningen for flere af platforme. En grundlæggende forståelse for vigtigheden af dokumentation og fælles oplæring i afdelingen er vigtig for at sikre den løbende, effektive opgaveløsning – og dertil hørende faglige fællesskab.

Endelig tilbyder virksomheden et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for et stærkt netværk og infrastruktur, der understøtter organisationen bedst muligt. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. Virksomheden har som pejlemærke at udvikle og dygtiggøre både medarbejdere og ledere. Organisationen har desuden eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. De har ydermere flextid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life-balance.

Om dig

Du ser dig selv som specialist, nu eller på sigt, og nyder at arbejde med moderne netværk og forskelligartede sikkerhedsløsninger og er nysgerrig og har lyst til at lære nyt.
Du begår dig på de gængse netværksplatforme, og kan scripte dig ud af trivielle opgaver. Du beskrives som faglig kompetent af dine nærmeste og har mod på løbende at indgå i både drift- og udviklingsopgaver.
Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde, arbejder selvstændigt og trives i en hverdag med vekslende opgaver. Du har lyst og mod på altid at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.
Din uddannelsesmæssige baggrund og dit erfaringsniveau er ikke altafgørende, men at du har mod på at lære nyt og udvikle dig er afgørende.
Skulle du være nyuddannet eller interesseret i et sporskifte, er vi også meget interesseret i at høre fra dig, så længe du ser ovenstående, som en spændende mulighed.
Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. Din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Yderligere information

Denne rekruttering bliver assisteret af Capax Recruitment. Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent Simone Wind Lindegaard på swg@capax.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Jobinfo

Segment:

Region:

IT

Danmark

 

 

Segment: IT

Region: Danmark