Slået op: 15.11.2023

Microsoft 365 Security Engineer

Frederiksberg Kommune / Fuldtid

Vil du være med til at forme fremtidens IT-landskab og have en nøglerolle i at skabe en smidig og sikker digital arbejdsplads i Frederiksberg Kommune? Motiveres du af at levere solide IT-løsninger til brugerne? Ønsker du at være en del af Danmarks 6. største kommune og sætte dit præg på beskyttelsen af IT-landskabet hos en central del af Hovedstaden? Så er denne mulighed noget for dig.

Om stillingen som M365 Security Engineer

Frederiksberg Kommune søger 1-2 dygtige kandidater til deres nyoprettede team, Digital Arbejdsplads, som skal udvikle deres Microsoft 365-miljø og Azure Cloud-tenant. Den ideelle kandidat besidder en stærk teknisk baggrund, gode kommunikationsevner og et fokus på datasikkerhed i en stor samarbejdsplatform.

Frederiksberg Kommune er i starten af en revolutionerende rejse med deres IT-setup. Her har du muligheden for at være med til at sætte dit præg på denne rejse og etablere præcedensen for god skik og best practice til sikringen af IT-landskabet, hvor fremtidens vision indebærer et stort fokus på Cloud-løsninger som Azure.

Du bliver en del af teamet Digital Arbejdsplads, som har til opgave at levere en smidig, moderne og effektiv IT-arbejdsplads. Visionen er at sikre, at IT understøtter medarbejdernes arbejde i stedet for at være en udfordring. Det inkluderer både enheder som PC’er, tablets og telefoner samt kommunikationsplatforme som Outlook, Exchange, Teams og SharePoint. Teamet arbejder aktivt med Microsoft 365-platformen for at skabe en brugervenlig, sikker arbejdsplads.

Rollen som Microsoft 365 Security Engineer indebærer følgende ansvar:

 • Etablere og implementere sikkerhedsretningslinjer for Microsoft Teams, SharePoint og Exchange.
 • Administrere og konfigurere Azure AD, herunder bruger- og gruppestyring, autentificering og autorisering, samt Single Sign-On (SSO).
 • Arbejde med sikkerhed og overholdelse i Microsoft 365, herunder datakryptering, multifaktorautentificering (MFA), Conditional Access og data Loss Prevention (DLP).
 • Overvåge Microsoft 365-miljøet, undersøge sikkerhedsalarmer og fejlfinde driftsproblemer.
 • Administrere og optimere licensudgifter i samarbejde med forretningen.
 • Anvende PowerShell til automatisering af opgaver og effektiv administration af Microsoft 365- og Azure-tjenester.
 • Samarbejde med IT-afdelingen og brugerne samt formidle tekniske oplysninger klart og forståeligt.
 • Administrere og vedligeholde den voksende Azure Cloud-tenant, inklusive ressourcestyring og sikkerhedsindstillinger.

I rollen vil det kortsigtede mål være at styrke governance og opgradere Microsoft 365. De langsigtede mål omfatter ansvaret for den vedvarende drift og udvikling af M365-miljøet med fokus på at sikre en stabil, innovativ og sikker digital infrastruktur for Frederiksberg Kommune, hvor Cloud-løsninger vil være centrale.

Forventninger til M356 Security Engineer

Frederiksberg Kommune søger en kvalificeret medarbejder, der prioriterer brugernes behov som afgørende, når de arbejder med udviklingen og beskyttelsen af IT-løsninger. De søger en kollega, der er villig til at tilpasse sig skiftende forhold og som demonstrerer en dybdegående interesse for Microsoft-platformen, governance-principper og informationssikkerhed.

Derudover forventes det, at du:

 • Har en solid teknisk viden om Microsoft 365, Azure-tjenester og licenser.
 • Har erfaring med Azure AD-administration og konfiguration.
 • Har erfaring med PowerShell eller tilsvarende til automatisering og tjenesteadministration.
 • Har stærke kommunikations- og samarbejdsevner, samt er proaktiv i at sætte en retning og finde en løsning på problemet.
 • Ønsker og evner kontinuerlig opdatering i forhold til nye funktioner og best practices inden for Microsoft 365- og Azure-økosystemet.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst. Du vil blive en del af IT-afdelingen under Analyse, Strategi, Digitalisering og IT (ASDI). Du vil referere til lederen af teamet Server, Netværk og Integrationer. Forventet tiltrædelse er snarest muligt.

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeffrey Baggers på jba@capax.dk

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

Frederiksberg

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: Frederiksberg
Region: Hovedstaden