Lukket rekruttering

IT-specialist netværk

Frederiksberg Kommune / Fuldtid

Vil du være med til at forme fremtidens netværksstrategi for Frederiksberg Kommune, og motiveres du af at skabe IT-løsninger, der tilfører værdi for slutbrugerne? Så er du måske deres kommende medspiller på holdet for Server, Netværk og Integration i Frederiksberg Kommune. Frederiksberg Kommune er på en spændende rejse mod at optimere forretningen, så de kan leve op til deres ambition om at være et forbillede for måden, hvorpå kommuner agerer inden for IT. Derfor søger Frederiksberg Kommune deres næste specialist inden for netværk og infrastruktur til at sætte standarden for værdiskabende service for slutbrugerne.

Om stillingen som IT-specialist netværk 

I rollen som Netværksspecialist i Frederiksberg Kommunes team Server, Netværk og Integrationer får du ikke blot ansvaret for at administrere og vedligeholde kommunens omfattende netværksinfrastruktur, men du får også mulighed for at præge fremtidens strategi for Frederiksberg Kommunes netværksinfrastruktur. Dine ansvarsområder vil blandt andet omfatte etablering og opsætning af avancerede netværksløsninger i spændende projekter, hvor du vil agere som en central samarbejdspartner og rådgiver i kommunens byggeprojekter. Dit arbejde spiller en afgørende rolle for at sikre, at deres IT-infrastruktur fungerer pålideligt og effektivt.

Derudover vil du have ansvaret for koordinering, administration og kommunikation med alle kommunens leverandører samt konfigurering af væsentlige sikkerhedsforanstaltninger som firewall, VMware NSX og VPN. Desuden vil dine opgaver omfatte drift og vedligeholdelse af netværksudstyr i datacenteret, inklusive administration af rack-systemer samt overvågning af strømforsyning, køling og sikkerhed.

I forhold til Frederiksberg Kommunes kortsigtede mål arbejder de hen imod udskiftning af AP og oprydning i Firewall samt outsourcing af datacentre. På lang sigt stræber de efter at leve op til den netværksstrategi, som du og teamet vil være med til at skabe.

Du leverer også 2nd og 3rd level driftssupport til kommunens systemer og infrastrukturtjenester, hvilket indebærer omhyggelig overvågning, vedligeholdelse og kompetent support for driftsunderstøttende systemer på netværkssiden.

Du bliver en del af teamet Server, Netværk og Integration, hvilket betyder, at du samtidig får indflydelse på at etablere og udvikle Danmarks 6. største kommunes IT-infrastruktur via komplekse forretningsvendte arbejdsopgaver, der vedrører 7.000 brugere. Samarbejde er afgørende i Frederiksberg Kommunes team, da de ofte har overlappende opgaver og arbejder tæt sammen for at levere effektiv service til deres slutbrugere.

Der er fokus på at sikre høj tilgængelighed og ydeevne for kritiske systemer og applikationer i kommunens datacenter, samtidig med at de imødekommer forretningsbehov og overholder standarder og retningslinjer. De værdsætter også det sociale miljø på arbejdspladsen og tilbyder månedlige fredagsbarer samt mulighed for hjemmearbejde for deres medarbejdere.

Forventninger til IT-specialist netværk  

Frederiksberg Kommune søger en engageret medarbejder, der prioriterer kvalitet og holdbare løsninger. Du har evnen til at tage ansvar, samarbejde effektivt og overholde deadlines. Din proaktive tilgang og evne til at løse problemer, herunder forståelse for brugernes behov, er afgørende. Samtidig er du teknisk alsidig og omstillingsparat, værdsætter professionalisme og er ikke bundet til en bestemt teknologisk tilgang.

Derudover forventes det, at du:

  • Har erfaring med drift og opsætning af både kablet (Fiber, MPLS, DSL, Ethernet) og trådløst netværk (Wifi), herunder kendskab til netværksprodukter og løsninger som Cisco.
  • Har erfaring med netværkssikkerhedsløsninger og protokoller som 802.1x, WPA-Enterprise og NLP samt firewall-håndtering og konfiguration.
  • Besidder viden om datacenterdrift, herunder racks og kabling, samt interesse for både fysisk og logisk sikkerhed.
  • Har erfaring med tekniske integrationer mellem systemer.
  • Har erfaring med leverandørstyring, herunder udarbejdelse af kravspecifikation (udvikling og dokumentation af tekniske krav).

Det er en fordel, hvis du har erfaring eller kendskab til:

  • Har kendskab til Zero touch provisionering af netværksudstyr.
  • PKI og certifikatstyring (sikkerhedsinfrastruktur)
  • VMware NSX
  • Praktisk information

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst. Du vil blive en del af IT-afdelingen under Analyse, Strategi, Digitalisering og IT (ASDI). Du vil referere til lederen af teamet Server, Netværk og Integrationer. Forventet tiltrædelse er snarest muligt.

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Freja Heltborg på fhe@capax.dk

 

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

Frederiksberg

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: Frederiksberg
Region: Hovedstaden