Lukket rekruttering

Ingeniørrådgiver til nedrivningsprojekter

NIRAS / Fuldtid

Vil du være med på NIRAS’ hold af 16 kolleger, der alle rådgiver om nedrivningsprojekter, og være med til at rykke på det cirkulære byggeri, er det måske dig, NIRAS er på udkig efter.

Byggebranchen står for en betydelig del af samfundets forbrug af råstoffer og en stor del af Danmarks samlede affaldsproduktion og CO2-udledning. Nedrivningsprocessen, hvor bygningsmaterialer tages ned, udgør et helt afgørende led i den cirkulære værdikæde i byggeriet.

Hvor man traditionelt har anset nedrivningsprocessen for at være kilde til store affaldsmængder uden værdi, er nedrivninger i fremtiden produktionsstedet for værdifulde ressourcer for byggeriet. Det er her, du kommer ind i billedet.

NIRAS søger en eller flere ingeniører, der har lyst til at bidrage med nye input og tilgange.

Stillingen som ingeniørrådgiver

Du bliver en del af vores nedrivningsteam, der arbejder med store infrastrukturprojekter, oprydning efter militære anlæg, nedrivning af små villaer, broer, industri, laboratorier, hospitaler, institutioner, innovationsprojekter, projekter for miljøstyrelsen, projekter i Danmark og udlandet.

Du kommer til at arbejde med nedrivning fra A-Z og kan se frem til en hverdag, der veksler mellem at udarbejde historiske redegørelser på kontoret og være ude på byggepladser.

I teamet arbejder de med:

  • Screening og kortlægning af bygningsmaterialer i forhold til ressource-genanvendelse og miløproblematiske stoffer
  • Forundersøgelser til nedrivningsprojektering og udbud til udførelse (alle faser) herunder tilsyn
  • Cirkulær økonomi med fokus på genbrug og genanvendelse af nedrivningsmaterialer
  • Analyse og dokumentation af den bæredygtige tekniske og miljømæssige kvalitet af nedrivningsmaterialer
  • Bæredygtighedsanalyser af LCC/lCA
  • Kortlægning af ressourcer samt miljø- og sundhedsproblematiske stoffer i byggematerialer
  • Cirkulært byggeri
  • Ressourcekoordinering
  • Ressource- og affaldshåndtering
  • Arbejdsmiljø i forbindelse med nedrivningsprojekter

NIRAS kigger efter

Både erfarne og nyuddannede ingeniører, arbejdsmiljøkoordinatorer eller lignende. De forestiller sig, at du enten har afsluttet en videregående uddannelse og i forbindelse med studiet beskæftiget dig med bæredygtighed i byggeriet. Du har måske allerede været i branchen i kortere eller længere tid og beskæftiget dig med nedrivningsprojekter som projekt- eller entrepriseleder.

Join the GREENsition

NIRAS har besluttet at øge sit bidrag til den grønne energiomstilling betydeligt over de næste ti år. Ambitionen er at blive Skandinaviens førende rådgiver på vedvarende energi. Det strategiske initiativ – de kalder det GREENsition – omfatter massive investeringer i forskning og udvikling, kompetenceudvikling, partnerskaber og rekruttering inden for vindenergi, el og grønne brændstoffer. Så vil du gøre en forskel i omstillingen til vedvarende energi, og vil du være med til at løfte energiområdet i en spændende vidensvirksomhed, må du endelig ikke tøve med at søge stillingen.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

Allerød

Hovedstaden

 

 

Segment: Engineering
By: Allerød
Region: Hovedstaden