Lukket rekruttering

Specialist til industrirådgivning

NIRAS / Fuldtid

NIRAS søger en erfaren specialist, som er motiveret for at blive en del af deres hold bestående af installations- og køle-ingeniører inden for procesindustri. De rådgiver større og mindre kunder primært i kød-, fiske- og fjerkræindustrien, og deres kunder omfatter en lang række førende fødevareproducenter i Danmark såvel som internationalt. Dette betyder også, at stillingen vil være forbundet med rejseaktivitet tilknyttet opgaverne (max 50 dage årligt).

Specialist til industrirådgivning

Du vil i rollen skulle varetage en projektledende rolle på store komplekse projekter. Der vil derfor være et stort fokus på fagligheden og på at have den faglige ballast til at kunne udfordre deres kunder på en professionel måde – men også på at kunne køre et projekt sikkert i mål fra første møde med kunden til afleveringsforretning.

Stillingen rummer flere forskelligartede opgaver og omfatter bl.a.:

 • Projekterings- og projektledelse
 • Kundekontakt og -ansvar
 • Projektering og planlægning af opgaver
 • Bidrage til den faglige udvikling og strukturering af projekter
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale

En anden vigtig del i rollen ligger i at agere rollemodel for yngre ingeniører. Her vil du som personlig mentor skulle være med til at inspirere og motivere til at gå nye/andre veje og komme sikkert i mål. Du vil derfor være medvirkende til at give uvildig sparring og skabe et rum for refleksion, der betyder, at du kan være med til at udvikle de yngre ingeniører og hjælpe dem med at komme tættere på de mål, de ønsker at opnå på et fagligt og professionelt plan.

Foruden ovenstående vil rollen også være forbundet med et kommercielt ansvar med fokus på projekter og kunderelationer. Dette betyder, at du også vil skulle deltage i kundemøder med henblik på at optimere projektleverancer og øge salget på nye og igangværende projekter. Du opleves derfor allerede som relationsskabende og samarbejdsorienteret. Du er tillige en god netværker og trives i at skabe og vedligeholde kontakten til både projektledere, teammedlemmer, kunder og leverandører.

Som person er du en udpræget holdspiller. Samtidigt er du ikke bange for at tage ansvar og vise vejen. Du er overbevisende i din kommunikation og er motiveret for at rådgive deres kunder, så kundens oplevelse bliver den optimale balance af samarbejde og kompetent rådgivning.

 

Erfaring med industrirådgivning

 • Du har +5 års erfaring med grundlæggende viden om industrielle installationer, forsyningsanlæg, ventilation, energi og meget gerne køleteknik.
 • Du har opbygget netværk og erfaring med at interagere med kunder på et professionelt niveau
 • Erfaring med disciplinledelse, herunder tidsstyring, økonomi og risiko
 • Erfaring med projektering og tilsyn
 • Du anvender problemfrit hele Microsoft Office-pakken inkl. MS Project. Du har muligvis også erfaring med tegneprogrammer som Revit, ACAD, Visio el.lign.
 • Du har en god analytisk sans, er vant til at samarbejde med eksterne partnere og kan stå på egne ben.
 • Du kan agere på det internationale marked og taler og skriver flydende engelsk.
 • Det er en fordel hvis du har viden og erfaring inden for ventilationsanlæg og andre energitekniske anlæg.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

Odense

Syddanmark

 

 

Segment: Engineering
By: Odense
Region: Syddanmark