Jobinfo

Segment:

Industry:

Client type:

City:

State/Province:

Postal Code:

Other

Rådgivning

Internal

Nordhavn

Region Hovedstaden

2150

 

 

Segment: Other
Industry:  Rådgivning
Client type: Internal
City: Nordhavn
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 2150

Slået op: 09.09.2021

Grafisk praktikant

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Er du en kreativ sjæl med flair og interesse for udvikling af grafiske materialer, herunder annoncer og præsentationer? Vi søger lige nu en grafisk praktikant med opstart i januar 2022 til et af nordens mest voksende konsulenthuse indenfor headhunting og rekruttering.

Opgaven

Som grafisk praktikant i Capax vil du få mulighed for at styrke dine kompetencer inden for udvikling af digitale medier – både online og offline, og du vil således komme helt tæt på disse discipliner. Der vil i løbet af praktikperioden være mulighed for større ansvar, da du løbende vil få lov til at bringe dine egne ideer i spil og således få indflydelse på Capax digitale identitet.

Dine primære opgaver vil ligge inden for feltet grafiske materialer, herunder udvikling og udarbejdelse af annoncer, brochurer og præsentationer, men der vil på sigt også være mulighed for at arbejde med Employer Branding materiale, såsom udvikling og produktion af en virksomhedsvideo.

Vi søger en praktikant der kan bidrage med kreative ideer og med mulighed for fastansættelse som studentermedhjælper efter forløbet.

Vi forventer at du skal bidrage med følgende:

  • Grafisk udvikling af præsentationer, både eksterne og interne
  • Udvikling af grafisk materiale samt opdatering af brochurer
  • Billede- og videoredigering
  • Uddannelsesmateriale inkl. videoredigering samt
  • Mulighed for løbende opdatering af hjemmesider
  • Grafik til sociale medier herunder billeder og videoer
  • Ad hoc-opgaver inden for marketing

Du skal gerne have stort kendskab og være troværdig med:

  • Adobe-pakken
  • Office-pakken (er en fordel)

Vi tilbyder
Capax tilbyder et spændende praktikforløb, hvor du får mulighed for at arbejde med analyse og udarbejdelse af grafiske materialer. Du vil få direkte reference til vores Digitale Marketing Manager, som vil være din løbende sparringspartner til bl.a. forståelse af vores målgruppe og forretningsområde.

Der vil igennem hele forløbet være fokus på din faglige og personlige udvikling, ligesom at du vil blive en integreret del af teamet i Capax, hvor vi løbende afholder sociale arrangementer.

Om Capax
Capax et af de mest vækstende konsulenthuse med fokus på specialist headhuntning i Danmark, hvorfor vi ligeledes har modtaget Børsens Gazellepris to år i træk. Arbejdsmiljøet er ungt og dynamisk med gode muligheder for at alle kan bidrage med inputs. Vi er ambitiøse og ønsker at forsætte vores solide vækst.

Hos Capax har vi et stort fokus på sparring og videndeling på tværs af teams, og det er essentielt, at vores medarbejdere føler ejerskab og ansvar for egne projekter. Vi hører til i Nordhavn, hvor vi har et fælles kontor med højt til loftet, god plads og masser mødelokaler. Kontoret ligger lige overfor den nye Orientkaj metrostation.
Adresse: Orient Plads 1, 1. sal, 2150 Nordhavn.

Praktisk information

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Henriette Busch, Digital Marketing Manager, på telefon +45 20 31 37 56 eller mail hbu@capax.dk

For yderligere information om arbejdspladsen er du velkommen til at læse nærmere på capaxrecruitment.dk.

Ansøgning

Vi forventer opstart snarest muligt, og indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.