Lukket rekruttering

Grafisk Studentermedhjælper

Part time / Capax Recruitment / Danmark

Er du kreativ anlagt og leder efter et sted at kanalisere dine grafiske evner? Så er du måske lige den kollega, vi står og mangler i vores team!

Grafisk Studentermedhjælper

Leder du efter et job, hvor du kan udvikle dine grafiske færdigheder, og tage kreativ styring på dine egne projekter? Hos Capax søger vi en studentermedhjælper på 15-20 timer ugentligt, som kan oversætte tekst, visioner og budskab til skarp visuel formidling, der afspejler vores DNA og rammer plet på målgruppen.

Har du interesse for grafisk design og videoredigering? Vi tilbyder lige nu en unik mulighed for at du kan tilegne dig relevant erhvervserfaring under dit studie, og samtidig få frihed under ansvar til dine opgaver. I stillingen som grafisk studentermedhjælper kommer du til at videreudvikle og optimere vores design ift. hjemmeside og SoMe gennem dit arbejde med videoer, grafisk design og billedredigering. Vi søger derfor en, der er iderig, engageret og ønsker at sætte sit præg på vores grafiske identitet, og løfte vores digitale platforme til nye højder.

Vores primære platforme er LinkedIn, hjemmeside, Facebook og Instagram, hvor der skal lave grafisk content til.

Som grafisk studentermedarbejder bliver det din opgave at sikre et ensartet udtryk på tværs af alle digitale platforme hos Capax. Du får lov til at udarbejde nye koncepter, layouts og grafik til vores kampagner og SoMe platforme, samt videreudvikle på eksisterende initiativer. Du bliver en del af vores marketingsafdeling, der lige nu består af 3 skønne kollegaer, som kan byde ind med sparring, erfaring og højt humør. Vores organisationsstruktur er flad og uformel, arbejdstiderne er fleksible og tager selvfølgelig hensyn til eksamensperioder.

Marketingsteamet hos Capax

Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med i alt 6 kolleger, der vægter det sociale og faglighed højt. Teamet er sammensat af vores kommunikations, marketings- og økonomiafdeling og der er mulighed for samarbejde og sparring mellem de forskellige medarbejdere i teamet, så du sidder aldrig alene.

”Da jeg begyndte i Capax, var det første gang jeg skulle arbejde med noget inden for mit fagområde. Jeg fik hurtigt lov til at tage ansvar og initiativ for mine egne projekter, og der var masser af plads og mulighed for både at udvikle mig fagligt, samt føre mine ideer ud i livet. Stemningen på kontoret er suveræn og det er altid en fornøjelse at komme ind på arbejde”.

Magnus Wiinholt, Kommunikation og Marketing, Capax Recruitment.

Arbejdsopgaver som Grafisk Studentermedhjælper

 • Skabe ensartet udtryk på tværs af vores digitale platforme
 • Redigering og udarbejdelse af billeder og videomateriale
 • Opsætning af præsentationer og dokumenter så de er easy on the eye
 • Udarbejdelse af grafik til hjemmeside og SoMe (især vores LinkedIn)
 • Hjemmesideredigering, digitalt design og materiale hertil

Erfaring som Grafisk Studentermedhjælper
Vi forestiller os:

 • Du har flair for grafisk design og elsker visuel kommunikation
 • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for marketing, mediegrafiker, multimediedesigner, grafisk design eller lignende
 • Det er en fordel hvis du er vant i Adobe-pakken (f.eks. Photoshop, InDesign, Illustrator og Premiere Pro)
 • Du er idérig, initiativrig og har lysten til at tage ansvar for den visuelle formidling
 • Du kan arbejde struktureret og overholde deadlines
 • Du kan holde overblik med mange opgaver og projekter på samme tid

Det er en fordel, men bestemt ikke et krav, at du har erfaring med at tage billeder.

Hvem er vi i Capax?

Capax er et ambitiøst konsulenthus med fokus på vækst, og vi har to år i træk modtaget Børsens Gazellepris. På nuværende tidspunkt er vi omkring 30 medarbejdere, men ser altid frem til flere. Vi har et ungt arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at bidrage, samtidig er det essentielt, at vores medarbejdere føler ejerskab og ansvar for deres projekter.

Hos Capax er det vigtigt, at vores medarbejdere trives og arbejdsmiljøet er tiltalende. Vores lækre frokost fra Madkonceptet bliver nydt i fællesskab i køkkenet eller på terrassen, og vi hygger til morgenmad hver fredag.

Sammenhold og socialt samvær er en af vores topprioriteter her på kontoret. Derfor gør vi meget ud af at skabe et godt fællesskab i egne teams, og på tværs af hele kontoret.

Foruden at samles om de daglige måltider, gør vi os umage med at afholde sociale arrangementer, bl.a. gennem månedlige fredagsbarer, diverse aktivitetsdage, julefrokoster, sommerfester og strategiture.

Vores kontor er placeret i hjertet af Nordhavn i et moderniseret pakhus, blot 50 meter fra Orientkaj metro, med udsigt over vandet. Stemningen er forstærket af de store arbejdsrum, højt til loftet og åbne kontorlandskaber.

Vil du vide mere?

Har vi fanget din interesse eller skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henriette Dalsgaard Busch, Digital Marketing Manager, på telefon +45 20 31 37 56 eller via mail på hbu@capax.dk. Ønsker du yderligere information om Capax Recruitment er du velkommen til at læse nærmere på https://capax.dk/.

Synes du, at ovenstående profil passer til dine kvalifikationer, og ønsker du at prøve kræfter med en stilling, hvor du vil blive fagligt udfordret og udvikle dine kompetencer? Så send os din ansøgning, CV, eksempler på grafisk arbejde samt karakterbevis. Ansøgere modtages kun online og ikke per mail.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Internal

Nordhavn

Hovedstaden

 

 

Segment: Internal
By: Nordhavn
Region: Region Hovedstaden