Jobinfo

Segment:

Industry:

Client type:

City:

State/Province:

Postal Code:

300 HR Advisory

Rådgivning

Internal

Nordhavn

Region Hovedstaden

2150

 

 

Segment: 300 HR Advisory
Industry:  Rådgivning
Client type: Internal
City: Nordhavn
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 2150

Slået op: 12.08.2021

Kickstart din karriere inden for rekruttering som Graduate

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Kunne du tænke dig at arbejde med et af erhvervslivets største udfordringer – nemlig rekruttering af nye medarbejdere? Brænder du for at matche kandidater og virksomheder? Så er du måske den kollega, vi søger til at blive en del af vores team hos Capax Recruitment.

Hos Capax søger vi lige nu nye graduates til vores unge og ambitiøse team af kollegaer, som vil med på en spændende udviklingsrejse ind i rekrutteringsbranchen. I stillingen som Graduate, vil du komme til at arbejde med headhunting af IT & tech specialister til store danske og internationale virksomheder og konsulenthuse.

Vores Graduate-program

Graduate-programmet hos Capax forløber sig over 12 måneder, og formålet er at give dig kompetencer, der gør dig til en selvstændig rekrutteringskonsulent med ansvar for dine egne rekrutteringsopgaver og kunder.

Gennem forløbet bliver du introduceret til værktøjer og opgaver i tech-verdenen, der giver dig en stærk forståelse for hele rekrutteringsprocessen samt et unikt branchekendskab. Hos os er arbejdstempoet højt og læringskurven stejl, og du vil derfor hurtigt få ansvarsområder som en Rekrutteringskonsulent og dermed blive medansvarlig på igangværende samt nye rekrutteringsopgaver.

Når programmet afsluttes, vil du have opbygget solide rekrutteringskompetencer med stærk indsigt i konsulentrollen, og du vil samtidig være trænet i at håndtere dine egne kunder og rekrutteringsprocesser fra A-Z. Sidst i programmet vil du desuden blive certificeret inden for et personlighedstestværktøj, så du bliver i stand til at give testfeedback til både dine kandidater og kunder.

I Capax værdsættes vidensdeling højt og indgår som en naturlig del af hverdagen. Du vil derfor som Graduate blive tilknyttet en teamleder og løbende modtage faglig sparring og feedback, som er med til at understøtte din læring og udvikle dine kompetencer mod en fremtidig konsulentrolle. Vidensdeling er samtidig et fast punkt på månedsmøder, hvor nye emner løbende tages op og diskuteres i plenum.

Foruden vidensdeling i fællesskab og 1-1 med din teamleder, vil der også være direkte sparring og daglig dialog med andre dygtige kolleger, der har siddet med lignende faglige udfordringer, som du selv måtte opleve.

Moduler

 Graduate-programmet består af forskellige læringsprocesser opdelt i tre moduler.

Modul 1 – Search & selection

  • Udarbejde searchstrategier i samarbejde med seniorkonsulenten
  • Search i diverse databaser
  • Skrive stillingsopslag og publicere disse på relevante medier
  • Telefoninterviews med kandidater
  • Deltage på opstartsmøder hos kunden sammen med seniorkonsulenterne

Modul 2 – Jobprofil & kandidatpræsentation

  • Indlede skriftlige og telefoniske dialoger
  • Udvælge og screene kandidater
  • Deltage i personlige interviews sammen med seniorkonsulenterne

Modul 3 – Test af kandidater/Personlige interviews/Client advisory

  • Vurdere profiler og udforme kandidatpræsentationer
  • Deltage på kundemøder sammen med konsulenterne

Hvilke forestillinger har vi om dig?

Vi forestiller os, at du lige har færdiggjort din kandidatuddannelse inden for HRM, kommunikation, psykologi eller lignende relevant uddannelse. Tidligere erfaring med rekruttering er ikke et krav, men det er derimod essentielt, at du har en nysgerrig interesse for rekruttering – og at du har både motivationen og lysten til at lære og udvikle dig som rekrutteringskonsulent.

Som person er du udadvendt, struktureret og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor det falder dig naturligt at etablere nye relationer. Da arbejdspresset ofte er højt pga. deadlines med kunder, er det vigtigt at du også er handlekraftig og resultatorienteret.

Om Capax Recruitment

Capax er et ambitiøst konsulenthus med fokus på vækst. To år i træk har vi modtaget Børsens Gazellepris, og bestræber os på at få en tredje med hjem til samlingen. På nuværende tidspunkt er vi 20 medarbejdere, heraf 14 konsulenter. Vi har et ungt arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at bidrage med inputs, og det er samtidig essentielt, at vores medarbejdere føler ejerskab og ansvar for deres projekter. Hvis lysten er der, så er der rig mulighed for at udvikle sig og tage del i mange spændende opgaver – det gør vi meget ud af.

Hos Capax er det vigtigt, at vores medarbejdere trives og arbejdsmiljøet er tiltalende. Vores lækre frokost fra Meyers køkken bliver nydt i fællesskab på terrassen, når solen tillader det, og vi hygger til fællesmorgenmad hver mandag og deler friskbagt weinerstang, hvis samvittigheden kan bære det.

Foruden vores madrutiner, gør vi også meget ud af at samles om sociale arrangementer. Gennem månedlige fredagsbarer, diverse aktivitetsdage, julefrokoster og de gængse strategiture, prioriterer vi et stærkt kollegialt fællesskab, lige så højt som gode resultater.

Vores kontor er placeret I hjertet af Nordhavn i et moderniseret pakhus, blot 50 meter fra Orientkaj metro, med udsigt over vandet. Stemningen er forstærket af de store arbejdsrum med klare glasruder, højt til loftet og åbne kontorlandskaber.

Praktisk information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke de Graaf på mail rig@capax.dk. For yderligere information om Capax, er du velkommen til at læse nærmere på vores hjemmeside: www.capax.dk.

Ansøgning

Synes du, at ovenstående lyder spændende, og ønsker du at prøve kræfter med en stilling, hvor du vil blive fagligt udfordret og udvikle dine kompetencer med raketfart? – så send os din ansøgning, CV samt karakterbevis via dette link.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.