25.01.2024

Full Stack Udvikler

AKA-IT / Fuldtid

AKA-IT leverer it løsninger og drift til 5 a-kasser. De 5 a-kasser er Magistrenes a-kasse (MA), Min A-kasse (MIA), A-kassen for Journalistisk, kommunikation og sprog (AJKS), Lærenes a-kasse (LAKA) og Socialpædagogernes A-kasse (SL). De understøtter a-kasserne ved at skabe og levere generelle it-løsninger, der kan bruges på tværs af kunder og opgaver, samtidig formår de at tilpasse løsningerne, således at de tilgodeser den enkelte kundes behov og ønsker.

AKA-IT har et servicekatalog som rummer mere end 100 services, der blandt andet er bundet op på a-kassesystemet Modulus og AKA-IT’s egenudviklede selvbetjeningsløsninger. Derudover er en af deres forcer, at de har en tæt relation til kunden og ofte samarbejder med dem på et kollegialt niveau, hvor nye forslag til it-løsninger eller automatisering af arbejdsgange kan komme fra dem såvel som kunden.

AKA-IT blev stiftet i 2009 og i dag rummer de 26 ansatte. De er karakteriseret ved en stor grad af frihed, at der er korte beslutningsveje og en høj grad af tillid mellem ledelsen og medarbejderne.

Udviklingsteamet

I denne rolle vil man blive en del af udviklingsteamet, som i dag består af syv udviklere med forskellig anciennitet, én forretningsspecialist og én teamleder.
Teamets primære opgave er at udvikle og drifte de 5 a-kassers selvbetjening, udvikle integrationer til deres 3 part systemer herunder a-kassernes fagsystem Modulus samt værktøjer, som supporterer sagsbehandlerne i deres arbejde.

Teamet ønsker i høj grad at skabe værdi for kunderne, hvorfor kvalitet er i fokus. Måden de sikre dette på er bl.a. igennem best practices, vidensdeling på tværs af teamet, pair programming og code review. I den sammenhæng er det vigtigt at understrege, at der bestemt ikke er en nulfejlskultur, men derimod et ønske om at hjælpe hinanden og arbejde tæt sammen på projekterne, hvorfor der er en god feedback kultur.

Udover den faglige sparring er teamet også velfungerende socialt og de er præget af en rigtig god og ofte munter stemning på kontoret. De tilbringer også gerne tid sammen udenfor kontortid og arrangere bl.a. spisning og bowlingturnering sammen med resten af AKA-IT.

Der er naturligvis en høj grad af professionalisme i teamet og de arbejder ud fra Kanban-frameworket for løbende at forbedre deres effektivitet og processer.

Full Stack Udvikler

I rollen som full stack udvikler hos AKA-IT, vil man komme til at arbejde med udviklingsopgaver både inden for frontend og backend.
Udviklingsopgaverne omhandler bl.a. udvikling og videreudvikling af nye features til eksisterende systemer herunder specialbyggede billeder til sagsbehandlerne m.m., som integrerer med Modulus.

herunder fagsystemet Modulus samt integrationer til andre systemer. Som full stack udvikler vil man ind i mellem også være med til at oprette og opsætte nye systemer. Derudover er en anden væsentlig opgave at videreudvikle selvbetjeningen til a-kassernes medlemmer. De fleste af de løsninger, der arbejdes med er web-baseret.

Der vil desuden også være noget arbejde med automatisering af deployment-pipeline ved hjælp af TeamCity og Octopus deploy samt håndtering af forskellige Helpdesksager. Det er dog vigtigt at understrege, at der er et operationsteam, som tager sig af driften.

I rollen er der rig mulighed for at præge både processer og opgaver. AKA-IT forsøger generelt at matche deres medarbejder med opgaver og projekter efter både kompetencer og interesse, hvis man f.eks. har en forkærlighed for enten frontend eller backend er der rig mulighed for at tænke det ind i rollen.

Ansvarsområder som Full Stack Udvikler

 • Udvikling og drift af a-kassernes selvbetjening
 • Udvikling af integrationer til 3. parts systemer herunder Modulus
 • Oprette og opsætte nye systemer
 • Lette sagsbehandlernes arbejde
 • Automatisering af test og deployment-pipeline
 • Håndtere helpdesksager

Krav til en Full Stack Udvikler

Det er ikke afgørende, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du kommer med. Det vigtigst er, at du har den nødvendige faglige erfaring. Motivation vægtes ligeledes højt.

Det er vigtigt, at du har minimum 2 års erfaring fra en ligne rolle og derudover forventes det, at du har erfaring med teknologierne:

 • ASP.Net
 • .Net/C#
 • Typescript eller Angular
 • SQL

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med:

 • Automatisering af deployment-pipelines ved hjælp af Teamcity og Octopus Deploy

Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at række ud til Freja Heltborg fra Capax Recruitment på fhe@capax.dk

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

Valby

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: Valby
Region: Hovedstaden