Jobinfo

Segment:

Industry:

Client type:

City:

State/Province:

Postal Code:

IT

Teknologi

IT

Allerød

Region Hovedstaden

3450

 

 

Segment: IT
Industry: 
Teknologi
Client type: IT
City: Allerød
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 3450

Slået op: 01.10.2021

Software Engineer

Full time / Capax Recruitment / Danmark

R&D teamet hos Weibel består i dag af 80 ansatte fordelt ligeligt mellem Software og Hardware. Afdelingen tæller i alt 4 teams, hvoraf tre teams sidder i Danmark og et enkelt i Oslo.

 

Der er tale om et meget erfarent team, hvor en åben dialog, hjælpsomhed og en fælles vilje til at løfte i fællesskab kendetegner miljøet. Teamet man bliver en del af, består af 10 dedikeret kollegaer som har uddannelsesmæssige baggrunde inden for ingeniør, matematik og fysik. Der er generelt et stort drive og en stor passion i teamet der gør, at man bliver en del af en afdeling der altid gør sig umage. I teamet fokuserer man på fleksibilitet og samarbejde.

Som Front-end WPF/C# developer er du en del af at udvikle ny front-end til Weibel’s radar systemer. Du vil få udfordrende opgaver og have stor indflydelse på alle aspekter af front-end udviklingen, herunder designet til den endelig implementering. Du skal kunne levere resultater ved at samarbejde og vidensdele med resten af teamet. Endvidere vil en af dine primære arbejdsopgaver være at udvikle brugergrænseflader i Windows. Du vil være med til at skabe ny kodebase, da de nuværende systemer er komplekse og skal overgå til mere simple systemer. Derudover vil rollen byde på variation i arbejdsopgaverne . Du skal kunne sidde på kontoret i Allerød (dog er der mulighed for hjemmearbejde).