Slået op: 09.06.2023

El Ingeniør

Energinet / Fuldtid

Stillingen som EL Ingeniør

Som El-ingeniør vil du få en helt unik rolle hos Energinet, hvor du vil være med til at skabe løsninger, som understøtter Energinets målsætning om at drive elforsyning i verdensklasse. Dette betyder også, at du får mulighed for gennem din rolle at være med til at sikre den grønne opstilling i elnettet gennem data og digitalisering for operationel beslutningsstøtte og automatisering i el systemet.

Du vil arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og IT og drive digitalisering af Kontrolcentret, som sikrer elforsyningen i hele Danmark og din primære opgave vil være at bidrage til at sikre samspil mellem det el-system-tekniske, hvor du er specialisten, der er i stand til at omsætte de tekniske data til brugbart input til IT-arkitekterne, så de bliver i stand til at skabe de ønskede digitale løsninger til Kontrolcenteret.

Din force er, at du er el-specialisten med solid viden og/eller interesse for elforsyning og teknisk styring af anlæg. Du drives også af lysten til at tilegne dig den nødvendige viden om energinettet som helhed, da det vil være en nødvendighed for at kunne skabe de ønskede løsninger. Du vil tillige være garant for at sikre, at dokumentation omkring krav og processer løbende tilpasses og justeres.

EL Ingeniør

Du vil opleve både at arbejde på mindre og større projekter. Et stort projekt som du også vil blive inddraget i, er projekt ”Hamlet”, hvor målet at opbygge en ny platform med nye applikationer til Kontrolcenteret. Din opgave vil især være at sikre, at data fra el-systemet bliver forstået korrekt, så de løsningsmodeller, der udvikles, også lever op til de opstillede processer og krav samt til det myndighedsansvar, der stilles til styring af el-systemet i Danmark.

Som el-ingeniør vil du opleve at skulle samarbejde på tværs af afdelinger, hvilket gør, at du helt naturligt opbygger et stort fagligt netværk i organisationen. Med tiden vil dit faglige netværk også omfatte eksterne og internationale samarbejdspartnere.

Som person udviser du engagement og selvstændighed. Du har et naturligt ”gå-på-mod” og er ikke bange for at stille spørgsmål, hvis der er noget, som du ikke har viden om.  Du er vidensbegærlig og nysgerrig og tilgår opgaver med gode analytiske evner. Og du evner at formidle viden om el tekniske forhold til andre, som har en anden faglighed end dig selv. Du er god til at samarbejde og inddrage andre i opgaveløsningen.

Der vil kunne forventes begrænset rejseaktivitet i stillingen: ca. 10 dage årligt primært i Europa.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Engineering

Fredericia

Syddanmark

 

 

Segment: Engineering
By: Fredericia
Region: Syddanmark