Lukket rekruttering

Cloud Engineer

Berlingske Media / Fuldtid

Berlingske Media

Berlingske Media’s historie går mere end 274 år tilbage, og er i dag Danmarks største digitale mediehus. De er hjemsted for fem af landets mest betroede medier: Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv. Deres mål er at levere relevant, engagerende indhold på alle deres platforme og opretholde deres rolle som en fri og ansvarlig presse. De er midt i en spændende digital omstilling, hvor deres kommende platform vil være omdrejningspunktet for deres visionære udvikling.

Berlingske Media består af omkring 700 dedikerede medarbejdere, og deres organisation er kendetegnet ved et fladt hierarki, en høj anciennitet og en stærk samhørighed, og værdsætter sociale arrangementer i virksomheden. Berlingske Media arbejder efter “you build it, you run it”-modellen, hvor hvert applikationsteam har ansvar for drift af deres egne applikationer. Dette kræver en solid cloudplatform, som gør det let at deploye, skalere og monitorere containerized applikationer.

Cloud Engineer

Berlingske Media søger en engageret Cloud Engineer, der vil spille en central rolle i deres Cloud Ops-team. Du vil have ansvaret for den overordnede AWS-baserede cloud infrastruktur. Dette er en unik mulighed for at være med til at skabe fundamentet, som gør det muligt for Berlingske Media sites at levere maksimal værdi til deres brugere. Du vil blive en del af deres ambitiøse projekt, hvor de transformerer sites ved hjælp af de nyeste teknologier som Node og React.

Dine ansvarsområder som Cloud Engineer inkluderer

  • Opbygning af AWS cloudplatform: Du vil være med til at opbygge en AWS cloudplatform, der sikrer simpel deployment og skalerbare applikationer og websites.
  • Standardisering af deployment mønstre: Gennem udvikling af standardmoduler vil du minimere friktionen ved deployment og overvågning af applikationer.
  • Onboarding af applikationsteams: Du vil hjælpe og onboarde deres applikationsteams på cloudplatformen for at sikre stabil og skalerbar infrastruktur til deres applikationer.
  • Løbende forbedringer: Du vil arbejde på løbende forbedringer af deres cloud infrastruktur for at få mest muligt ud af AWS.
  • Bygge DevOps Guardrails: Du vil være med til at standardisere deployment mønstre, brugen af databaser og udvikle værktøjer og moduler for at hjælpe udviklerne med at følge disse standarder.
  • Monitorering og observability: Du vil bidrage til at standardisere monitorering og observability for at finde og løse operationelle problemer hurtigt.

Berlingske Media IT-setup er fuldt cloud-baseret, så der er ingen on-premise arbejde involveret i din dagligdag. Dette giver dig en unik mulighed for at påvirke, hvordan Berlingske Media får mest mulig gavn af AWS.
Hvis du har ekspertise inden for cloud infrastruktur, og ønsker at være en central aktør i deres spændende digitale transformationsprojekt, så er dette jobbet for dig.

Andet

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aleksander Lundsted på alu@capax.dk.
Berlingske Media er en mangfoldig arbejdsplads, og de opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge uanset alder, køn, race, seksuel orientering, tro eller handicap.
Hvis du ønsker at blive en del af deres team og være med til at forme fremtidens digitale mediehus, bedes du sende din ansøgning og CV via ansøgningslinket.

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

København K

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: København K
Region: Hovedstaden