Jobinfo

Segment:

Industry:

Client type:

City:

State/Province:

IT

Stat/hær

IT

København

Region Hovedstaden

 

 

Segment: IT
Industry:  Stat/hær
Client type: IT
City: København
State/Province: Region Hovedstaden

Slået op: 23.09.2021

Brugerstyringsspecialist

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Vil du være med til at sikre brugerstyringsprocesser i et komplekst samfundsmæssigt set-up?
Vil du bidrage til forebyggelse af intern svindel og være med til løsningen af it adgangs-, brugerstyrings- og sikkerhedsopgaver og projekter med høj samfundsrelevans?

Har du erfaring med brugerstyring som Identity and Access Management / Governance? Har du styr på, hvordan brugerstyringsprocesser og brugerrettighedsstyring skal fungere i et komplekst setup? Så er du måske vores nye brugerstyringsspecialist.

Et kontor under udvikling

Kontoret Adgangsstyring er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, og blev etableret den 1.maj i år. Du skal sammen med de fem medarbejdere, kontorchefen og de kommende medarbejdere være til at udvikle kontoret og brugerstyringsområdet. Kontoret har ansvaret for adgangsstyring og forebyggelse af besvigelse.

Vi skal i gang med flere tekniske projekter inden for brugerstyring og sikkerhedsområdet, og har brug for en brugerstyringsspecialist til vores nyetablerede Adgangsstyringskontor til at rådgive, implementere brugerstyringsprocesser og sikre effektiv funktionsadskillelse.

I stillingen vil du være medansvarlig for en række brugerstyrings-, autorisations- og sikkerhedsopgaver af både operationel og taktisk karakter. Du vil være med til at sikre fremdrift på projekter, og at sikkerhedsrisici imødegås. I den forbindelse skal rådgive og samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere, herunder indgå i revisioner som gennemføres af Rigsrevisionen.

Du vil have et tæt samspil med afdelingerne for Informationssikkerhed, Operationel it-sikkerhed, brugeradministrationsteamet samt SAP autorisationsteamet.

Sikring af de bedste brugerstyringsprocesser

Dine arbejdsopgaver vil bestå i at rådgive og medvirke til at implementere brugervenlige processer, der sikrer effektiv funktionsadskillelse og understøtter kontrol af rettigheder. Dette vil du blandt andet skulle gøre ved at ensrette og automatisere processerne omkring brugerstyring.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå i, at:

  • medvirke til at sikre den nødvendige dokumentation for tildeling og fjernelse af rettigheder samt kontrol af disse
  • medvirke til arbejdet med roller/sikkerhedsroller
  • skabe overblik over brugeradgange og rettigheder på tværs af flere systemkomplekser
  • medvirke på flere projekter inden for brugerstyring eks. styring af privilegerede rettigheder (PAM), bedre beskrivelser af roller og rettigheder samt rollekoncepter.

Brugerstyringsspecialist med flair for processer

Vi forventer, du har relevant erhvervserfaring med brugerstyringsområdet som Credential and Identity Management (CIM), Identity Rights Management (IRM), Access Control (AC) og Identity and Access Management (IAM/IdAM).

 Du formår at sætte dig ind i teknisk komplekse områder og har gerne erfaring fra både Windows-systemer, SAP og/eller mainframe. Har du kendskab til Omada er det en fordel, men ikke en nødvendighed. Du har muligvis tidligere arbejdet med risk, compliance eller sikkerhed.

 Derudover vil det være en fordel, hvis du:

  • har blik for både det tekniske og forretningsmæssige perspektiv samt har forståelse for den strategiske kontekst
  • har en naturlig autoritet og evner at fungere som rådgiver overfor andre teams, kontorer og styrelser i Skatteforvaltningen samt leverandører.
  • forstår at sætte dig ind i teknisk komplekse løsninger
  • trives med at samarbejde med kolleger med mange forskellige fagkompetencer
  • tager individuelt ejerskab af opgaver, du tager ansvar og du får afsluttet dine opgaver.

Herudover er du god til at håndtere mange komplekse opgaver samtidigt og har gode kommunikationsevner – både skriftligt og mundtligt.

Din nye arbejdsplads

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante opgaver, der løfter vigtige samfundsmæssige kritiske opgaver.

”Vores kontor er nyt, og derfor kan vi sammen bygge det op. Min vision er, at det skal være let at gøre det rigtige,” siger kontorchef Suzette Wagner og fortsætter, ”det komplekse arbejde vi har med at gøre, gør at vi bruger tid på at indarbejde vores læring og forbedre vores daglige arbejde og hele tiden blive dygtigere, både hver især, men i den grad også som team.”