Lukket rekruttering

Backend Engineer (platform)

Berlingske Media / Fuldtid

Berlingske Media startede som en lille avis for 275 år siden og er i dag landets største digitale mediehus. Tilsammen vender læserne flere side hos husets fem medier (Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv) end hos konkurrenterne. Berlingske Media arbejder konstant med at sikre, at læserne får relevant, engagerende redaktionelt og kommercielt indhold på alle deres medier for at udfylde deres rolle som en fri og ansvarlig presse.

Særligt i 2021 havde Berlingske Media fremgang på deres medier; Berlingske, B.T., Weekendavisien og Euroinvest, hvor den digitale vækst steg. Dette har gjort at Berlingske Media har investerede endnu mere i journalistik, digital udvikling og lyd. En vækstrejse som du har mulighed for at komme med på.

Berlingske media består af ca. 700 medarbejder. De er præget af et fladt hierarki og er en tæt og sammentømret organisation. De er kendt for at have høj anciennitet i virksomheden og prioritere sociale arrangementer højt.

Platformsdomænet

Som Backend Engineer bliver du en del af Platformsdomænet, der består af tre udviklingsteams. Du bliver tilknyttet CORE- team som i dag består af én product manager og én Tech Lead som er siddende på kontoret i København, samt én scrummaster, én tester og fire udviklere i Polen. Teamet forventes dog at vokse i Danmark på både frontend- og backendområdet i foråret ‘23
Platformsdomænetes fremmeste opgave er levere en fleksibel, driftssikker og skalerbar platform til Berlingske, B.T., Weekendavisen og Euroinvestor. Platformen skal understøtte det journalistiske workflow med nemme og intuitive værktøjer og et CMS til effektiv publicering af tekst audio og video.

Teamet har I dag en struktur, hvor de arbejder agilt og har daglige standups. Disse ville du selvfølgelig også deltage i, samt være med til at opbygge en teamkultur i et hybrid team placeret i både Polen og Danmark.

Backend Engineer

Berlingske Media ønsker at levere en fleksibel, driftssikker og skalerbar platform til deres fires sites. Derudover skal Platformen understøtte, at B.T, Berlingske etc. bliver Danmarks hurtigste websites. For at dette kan lade sig gøre skal den nuværende platform, som er skrevet i PHP, omskrives til Node.js på backend og React på frontend området.
I rollen som Backend Engineer vil du derfor være den eksekverende part på Backend infrastrukturen, herunder indgå i udvikling af den nye platform i Node.js, hvor særlig god og kvalitativ kode er i fokus, da den nye platform er en langsigtede løsning. Du vil desuden også være med til at forbedre udviklingsprocessen, planlægge, estimere og løse tekniske problemer.

I denne udvikling vil der også være tæt samarbejde med konsulenthuset Appear, som er hyret til at kickstarte den nye frontendplatform: Appear deltager med både udviklere og arkitekter i den indledende fase.

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med AWS, da alt vil være fuldt integreret i AWS. Samtidigt vil du deltage i teknologiske diskussioner i teamet for at finde frem til de bedste løsninger.

Ansvarsområder som Backend Engineer

  • Udvikling af backend infrastruktur i Node.js
  • Planlægge, estimere og løse teknikse problemer
  • Etabliering og efterfølgende videreudvikling af en sund og stabil teknisk platform – inklusiv tilhørende AWS infrastruktur
  • Indgå i bredere diskussioner om arkitektur på tværs af IT.
  • Deltage i daglige stand-ups i teamet

Krav til en Backend Engineer

Det er ikke afgørende, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du kommer med. Det som er vigtigst er, at du har den nødvendige faglige erfaring og motivation vægtes ligeledes højt.

Det er vigtigt at du har;

  • En solid erfaring med backend udvikling, særligt i Node.js (Typescript/Javascript)
  • Forståelse for frontend udvikling i form af React
  • Erfaring med eller interesse for at drive infrastruktur i Cloud solutions, så som AWS, Azure eller Google (fx containers)

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

København K

Hovedstaden

 

 

Segment: IT
By: København K
Region: Hovedstaden