Samarbejdspartnere

Kandidatudtalelse

Hvem er vores samarbejdspartnere?

Du kan træffe Capax på en række af de største og mest relevante messer. Her tilbyder vi CV-sparring og rådgivning for besøgende, der befinder sig både på – og uden for arbejdsmarkedet. Vi giver en hjælpende hånd med at optimere dit CV samt råd om, hvordan du finder de bedste og mest interessante stillinger. Vi rådgiver også færdiguddannede ingeniører og tekniske specialister samt studerende i forhold til at finde vej ind på arbejdsmarkedet.

 

ITU

ITU og Capax arrangerer sammen Graduate Camps på ITU, hvor de studerende og virksomhederne har mulighed for at møde hinanden. Fokus er på virksomhedernes graduate programmer og hvilke karrieremuligheder som dette kan medføre for nyuddannede. Capax sikrer at det er de rette studerende der bliver matchet op imod virksomhederne.

DSE

Studerendes Erhvervskontakt (DSE) og Capax har i samarbejde udarbejdet materiale til DSE’s virksomhedshåndbog Pejling, og Capax har assisteret os i at tilbyde CV tjek i forbindelse med vores arrangementer. Capax er professionelle og altid konstruktive og vi i DSE ser samarbejdet som en god måde at tilbyde vores målgruppe tilbud med up-to-date rådgivning fra kvalificerede konsulenter.

 

Capax er ligeledes til stede ved foredrag og forskellige arrangementer. Vores dygtige konsulenter fortæller bl.a. om rekruttering gennem sociale medier samt rekruttering af kvindelige ingeniører. Her gør vi brug af vores unikke og specialiserede viden inden for rekruttering og vores branchekendskab.

Capax er sponsor for Ingeniører uden Grænser (IUG), som er en teknisk humanitær organisation. IUG stiller ingeniørviden og faglig teknisk kunnen til rådighed i nødzoner.

Læs mere om IUG her

IUG