Medarbejderudtalelser

Medarbejderudtalelser - Capax Recruitment
Coking Plant By River At Night

Hvordan er det at arbejde hos Capax?

Marianne K. Petersen

Marianne K. Petersen

International Chef Rekrutterings­specialist

”En af de ting jeg sætter mest pris på hos Capax, er de faglige udfordringer. Her er virkelig fokus på de services, der leveres til kunderne. Jeg er omgivet af meget dygtige kolleger og jeg synes, vi har en rigtig god arbejdskultur, hvor der sættes pris på hele teamet, men også på den enkelte medarbejders indsats.”

Marianne har en BA i engelsk fra CBS og er uddannet coach og NLP træner. Hun har 17 års erfaring med search og selection af mellemledere og specialister. Hendes speciale er infrastuktur, vand samt jernbanebranchen.

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Kommerciel Direktør

”Jeg er glad for at være en del af en virksomhed, som tilbyder en specialiseringsgrad som få andre Search og Selection konsulenthuse i Danmark har. Jeg nyder en hverdag i krydsfeltet mellem komplekse opgaver og dialog med dygtige kandidater. Derudover sætter jeg stor pris på mine kompetente kollegaer, som altid sætter en ære i at løse vores opgaver og dermed løfter overlæggeren for os alle”

Emil har en diplomuddannelse i business administration fra KEA og en mellemleder uddannelse fra Forsvaret. Han har 9 års erfaring med rekruttering og konsulentydelser inden for HR, og har i en periode arbejdet med HR konsulentydelser i et internationalt perspektiv i Holland.

Sine Daugaard Jelle

Sine Daugaard Jelle

Senior Rekrutteringskonsulent

“Det jeg værdsætter mest ved mit arbejde hos Capax er den dynamiske arbejdsstruktur og den høje grad af tillid, man som medarbejder udvises. Ligeledes er Capax en arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed og hvor alles mening tæller.