Capax’ konsulentydelser

Capax' rekrutteringsservices
Shibuya crossing

Hvad tilbyder vi?

Capax’ speciale er headhunting af ingeniører, IT-specialister samt ledere med teknisk baggrund. Vi løser også konsulentopgaver i forbindelse med rekrutteringsprocesser, talentudvikling samt søgning og afdækning af globale talentpuljer.

Nye medarbejdere til virksomheder og organisationer rekrutteres såvel lokalt som globalt.

Capax har et unikt fokus på – og indsigt i brancher som:

  • IT  
  • Energi, olie & gas, vindenergi
  • Industri & byggeri
  • Pharma & medico-teknik
  • Offentlige
  • Infrastruktur & transport

Vores ydelser

Search & Selection
Hos Capax tilpasser vi vores ydelser specifikt til den enkelte opgave. Vi arbejder med alt fra Search & Selection opgaver i Danmark til identificering af kandidater, der matcher komplekse ingeniørprofiler i op mod fem forskellige lande på samme tid. Det vigtigste ved de opgaver, der løses gennem os er, at vores konsulenter er tæt knyttet til hele processen og tager ansvar for, at den rigtige kandidat ender i den rigtige stilling. Vi stiller os først tilfredse med en løsning af en opgave, når den rigtige kandidat er fundet og rekrutteret – hvad enten denne kandidat skal findes i Danmark eller i udlandet.

Læs mere om rekrutteringsprocessen her

Limited Search

Formålet med Limited Search er at give virksomheder en let og hurtig adgang til ingeniører, IT-specialister og ledere med teknisk baggrund, der ellers er svære at få fat i. Capax har inden for en række specialistområder opbygget et Talent Map, hvor vi har identificeret kandidater med specifikke spidskompetencer. Det gælder blandt andet for områder som maskiningeniører, svagstrømsingeniør og projektledere. Hvis en virksomhed har svært ved at få besat en specialiststilling, så kan Capax hjælpe med at præsentere kvalificerede kandidater. Limited Search er designet til at hjælpe med rekrutteringsopgaver, som ikke nødvendigvis kræver en fuld Search & Selection rekrutteringsproces.

Staffing

Capax tilbyder levering af højt kvalificerede ingeniører, IT-specialister og ledere med teknisk baggrund til projekter og midlertidige opgaver. Dette kan være relevant, hvis en virksomhed i en periode har en stor arbejdsbyrde eller ikke ønsker at rekruttere flere medarbejdere i en periode. Et projekt eller en midlertidig ansættelse kan dog også overføres til fastansættelse efter en aftalt periode.

Personlighedsprofiler

Capax tilbyder som en del af vores rekrutteringsproces at personlighedsteste kandidaterne. Dette gøres med udgangspunkt i at optimere det beslutningsgrundlag, en kandidat vælges ud fra. Vi er certificeret i personlighedstestene MPA og OPQ32.
MPA er en personlighedstest til rekruttering og udvikling af enkeltpersoner, projektgrupper, teams eller større organisationer. MPA findes på 20 sprog, er softwarebaseret og kan udsendes samt gennemføres via Internettet.
OPQ32 tager udgangspunkt i kandidatens egen opfattelse af sig selv og resultatet giver information om 32 erhvervsrelevante karaktertræk.
Vi tilbyder også at teste kandidater, der ikke har været en del af en rekrutteringsproces via Capax.
Dette tilbydes som en enkeltstående ydelse.

Jobannonceskrivning

Hos Capax har vi et dybt branchekendskab, hvorfor vi kan tilbyde at udforme jobannoncer, der vil tiltrække den helt rigtige kandidat. Vi har stor erfaring med naturvidenskabelige profiler, og kan bruge vores kendskab i kombination med vores kunders ønsker og behov til i fællesskab at producere de mest effektive jobannoncer.