Hvad tilbyder Capax sine medarbejdere

Kandidatudtalelse

Interview med Managing Partner
Christina Just

Christina Just

Hvordan er Capax som arbejdsplads?

”Hos Capax er fagligheden i højsædet og det er vores medarbejderes drive og passion, der skaber vores succes. Vi fokuserer på at skabe en god og positiv atmosfære på arbejdspladsen, hvor der er plads til humor og forskellighed.”

Hvilken kultur kendetegner Capax?

”Hos Capax har vi en flad organisationsstruktur, og det er vigtigt, at alle vores medarbejdere får mulighed for at præge den videre udvikling af vores virksomhed. Dette indebærer, at alle medarbejdere har mulighed for medindflydelse. Jeg mener, at medarbejdere skal gøre det, de er bedst til. Derfor koncentrerer vores rekrutteringskonsulenter sig som udgangspunkt om selve rekrutteringsprocessen og har ikke et kommercielt ansvar. Vi forsøger at være lydhøre over for vores medarbejderes ønsker og kompetencer i stræben efter de bedst mulige resultater.”

Hvordan arbejdes der hos Capax?

”Det er vigtigt, at hverdagen hos Capax er præget af intern sparring og teamwork, da vidensdeling er essentielt for at kunne sikre den højeste kvalitet i løsningen af opgaver for vores kunder. Arbejdet hos Capax indebærer også medansvar, tillid og selvstændighed.”

Hvad forventes der af en ny medarbejder?

”En ny kollega hos Capax skal trives på en arbejdsplads, hvor der er et højt arbejdstempo, mange bolde i luften, konstante deadlines og hvor fokus kan ændres løbende. Ligeledes skal medarbejderne have gode analytiske kvalifikationer og evne at sætte sig ind i vores kunders komplekse ønsker og behov. Med udgangspunkt i disse kvalifikationer bliver der vist tillid til medarbejderne og jeg oplever i hverdagen, at der er et stort råderum.”

Christina er uddannet cand.merc fra CBS samt diplomjournalist fra Journalist Højskolen. Hun har i de seneste 10 år arbejdet med rekruttering, analyser og rådgivning af ingeniører og IT-specialister. Christinas speciale område er udvikling af nye rekrutteringsmetoder samt udvikling af rekrutteringsstrategier.