Capax’ historie

Kontakt Capax Recruitment

Hvem er vi?

Capax er latinsk og betyder kapacitet. Navnet er valgt fordi vi netop kan tilbyde vores kunder en ekstra kapacitet i forbindelse med rekruttering, staffing og rådgivning. Således bliver Capax’ specialer og kompetencer til vores kunder ekstra kapacitet.

Capax Recruitment blev etableret i august 2010 af IDA og Teknologiens Mediehus som respons på den stigende efterspørgsel i markedet efter ingeniører, IT-specialister og ledere med teknisk baggrund. Siden opstarten har Capax været præget af den store efterspørgsel, der har været i markedet, og efter 9 års succesfuld vækst, blev Capax i 2019 selvstændig og har dermed fået mulighed for at kunne vækste uden for Danmarks grænser. Hos Capax har vi en ambition om at løse alle opgaver uanset sværhedsgrad – en ambition vi lægger stor stolthed i at efterleve. Vi har glæden af løbende at byde velkommen til nye kunder og samarbejdspartnere. Samtidig har vi med fornøjelse kunne konstatere, at vores kunderelationer er solide og langvarige.

Capax er en virksomhed, der har plantet sig solidt på rekrutteringsmarkedet for ingeniører, IT-specialister og tekniske chefer. Capax har adresse i Nordhavn, hvor vi i dag sidder +20 højtspecialiserede konsulenter og researchere.

Ud over vores tilstedeværelse i København har Capax også interviewlokaler i Aarhus, Odense, Malmø og Oslo. Vi er derfor tilstede i hele Skandinavien.