Kontakt Capax Recruitment

Hvem er vi?

Capax er latinsk og betyder kapacitet. Navnet er valgt fordi vi netop kan tilbyde vores kunder en ekstra kapacitet i forbindelse med rekruttering, staffing og rådgivning. Således bliver Capax’ specialer og kompetencer til vores kunder ekstra kapacitet.

Capax Recruitment blev etableret i august 2010 som respons på den stigende efterspørgsel i markedet efter ingeniører, IT-specialister og ledere med teknisk baggrund. Siden opstarten har Capax været præget af vækst, og vi har forrygende travlt. Hos Capax har vi en ambition om at løse alle opgaver uanset sværhedsgrad – en ambition vi lægger stor stolthed i at efterleve. Vi har glæden af løbende at byde velkommen til nye kunder og samarbejdspartnere. Samtidig har vi med fornøjelse kunne konstatere, at vores kunderelationer er solide og langvarige.

Capax er en virksomhed, der har plantet sig solidt på rekrutteringsmarkedet for ingeniører, IT-specialister og tekniske chefer.
Capax er i fortsat vækst, og er en del af IDAs lange ingeniørhistorie. En historie vi med stolthed bygger videre på.
Capax har til huse på Kalvebod Brygge i IDAs smukt indrettet bygning ud til kanalen. Her deler vi bygningen med Mediehuset Ingeniøren, Jobfinder, Version2 samt IDA. Hos Capax er vi +20 højtspecialiserede konsulenter og researchere.

Ud over vores tilstedeværelse i København har Capax også kontor og interviewlokaler i Aarhus, Odense, Aalborg, Malmø og Oslo. Vi er derfor tilstede i hele Skandinavien.

Gazellevirksomhed