Vores historie

Capax' rekrutteringsservices
Shibuya crossing

Hvem er vi?

Capax er latinsk og betyder kapacitet. Navnet er valgt fordi vi netop kan tilbyde vores kunder en ekstra kapacitet i forbindelse med rekruttering, staffing og rådgivning. Således bliver Capax’ specialer og kompetencer til vores kunder ekstra kapacitet.

Capax Recruitment blev etableret i 2010 af IDA’s datterselskab, Teknologiens Mediehus, i samarbejde med Christina Just, der kom fra en rolle som forretningsudviklingschef hos Teknologiens Mediehus. I 2017 blev bestyrelsen for Capax professionaliseret med tiltrædelse af Henrik Winther, der er executive vice president for COWI Danmark. I 2019 blev Capax efter et management buy-out en selvstændig konsulentvirksomhed i en ønske om at kunne forfølge forretningsmuligheder uden for landets grænser.   

Capax Recruitment blev etableret som respons på den stigende efterspørgsel i markedet efter ingeniører, IT-specialister og ledere med teknisk baggrund. Hos Capax har vi en ambition om at løse alle opgaver uanset sværhedsgrad – en ambition vi lægger stor stolthed i at efterleve. Vi har glæden af løbende at byde velkommen til nye kunder og samarbejdspartnere. Samtidig har vi med fornøjelse kunne konstatere, at vores kunderelationer er solide og langvarige.

Capax er en virksomhed, der har plantet sig solidt på rekrutteringsmarkedet for ingeniører, IT-specialister og tekniske chefer. Capax har adresse i Nordhavn, hvor vi i dag sidder +20 højt specialiserede konsulenter og researchere.

Ud over vores tilstedeværelse i København har Capax også interviewlokaler i Aarhus, Odense, Malmø og Oslo.