In-house
rekrutteringsekspert

til projektansættelse 

 

Står jeres virksomhed overfor vækst?
Vi har solid erfaring med interim ansættelse af rekrutteringseksperter til større orginastionsudvidelser.

Hos Capax er vores rekrutteringskonsulenter dybt specialiserede inden for IT- og ingeniørbranchen, derfor kan vi tilbyde ekspert assistance, hvis I står overfor større rekrutteringsprojekter.
Når I skal opbygge en ny afdeling, ligger der ofte en større rekrutteringsproces bag. Ofte er der tale om 30+ nye stillinger, der skal besættes, hvilket er en omfattende proces. Vores speciale er rekruttering af IT-specialister, ingeniører og tekniske ledere, og vi tilbyder udlejning af vores rekrutteringskonsulenter til projektansættelser.
Vi tilbyder en in-house rekrutteringskonsulent, bakket op af en Senior konsulent og en partner hos Capax. Jeres in-house konsulent bliver en integreret del af jeres team, og arbejder fokuseret på jeres større rekrutteringsprojekt. I betaler kun for de timer, konsulenten benytter på jeres rekrutteringsprojekt. Vi skræddersyer en løsning, så projektforløbet passer til jeres behov.


Projektansættelser

I forbindelse med succesfulde samarbejdsaftaler med eksisterende kunder, har Capax indgået aftaler om udlejning af rekrutteringseksperter, til projektansættelser. Capax tilbyder derfor rekrutteringseksperter, med speciale i IT- og ingeniørbranchen til interim projektansættelser. Her bliver vores konsulenter en integreret del af virksomheden og ansættelsesteamet, i en længere periode, hvor de udelukkende arbejder med de givne projektansættelser.

Situation
Global IT hos Novo Nordisk skulle i forbindelse med oprettelsen af deres nye team R&D IT-lab solutions, bruge 40+ kandidater til tungere IT-positioner.
Teamet skal understøtte forskernes arbejde, og derfor havde Novo Nordisk brug for specialiseret rekrutteringskonsulenter, der kunne sikre dem effektive og kvalificerede kandidater, til deres store udviklingsprojekt.

 

Tilgang

  • Capax udlejede en in-house rekrutteringskonsulent med speciale i IT til projektansættelse. Konsulenten var på Novo Nordisk minimum to dage om ugen.
  • Der blev nedsat en styregruppe til projektet bestående af: en Senior konsulent og partner fra Capax samt en HR-partner og fire ansættende chefer fra Novo Nordisk.

 

Sucessfuld samarbejde
Vores In-house rekrutteringskonsulent var One Single Point of Contact, for at sikre vedvarende proaktivitet, fremdrift samt overblik over processen fra start til slut.

Situation
Niras skulle bruge en rekrutteringsekspert med speciale inden for ingeniørbranchen og tiltrækning af tekniske ledere. Niras skulle opbygge et nyt forretningsområde, hvor der skulle ansættes 50+ medarbejdere.
I første omgang skulle der fokuseres på at ansætte på ledelsesniveau.

Tilgang

  • Capax udlejede en in-house rekrutteringskonsulent, som kommer til at fokusere al sin energi på at headhunte ledere med ingeniørbaggrund.
  • Styregruppen bestod af In-house rekrutteringskonsulent understøttet af en Capax Senior konsulent, og en partner med 15+ års erfaring inden for området.

Sucessfuld samarbejde
Samarbejdet bygger på en længere relation med Niras, og derfor var det en god mulighed for Niras at få en In-house rekrutteringskonsulent, med god virksomhedsforståelse

Konsulentprocessen

Vi er med jer igennem hele processen og sørger for, at I får vist de bedste kandidater igennem til interviews. Da vi i en projektansættelse er med igennem hele processen sørger vi også for at være med til alle interviews I ønsker.

Vores konsulentproces indeholder flere stadier:

Ønsker du at vide mere om udlejning af rekrutteringskonsulenter hos Capax?

Kontakt

Capax Sine

Sine Jelle

Senior Rekrutteringskonsulent og Teamleder