Rekruttering af

ingeniører

Capax er eksperter i rekruttering i ingeniørbranchen. Vi rekrutterer de bedste ingeniører til nordiske virksomheder.

Vi eksperter i rekruttering af ingeniører og har mere end 10 års erfaring som headhuntere inden for ingeniørområdet. Som et ingeniør rekrutteringsbureau headhunter vi årligt +250 specialister og vi kan finde de dygtigste Lead Engineers, Chief building Engineers og Project Engineers til jer. Vi er markedsledere i vores felt, og vores ingeniør recruiters har dyb faglig forståelse i branchen. Vores ydelser tilpasses til den specifikke rekruttering, og vi ved at processen kan variere fra rekruttering til rekruttering i samarbejde med vores kunder tilbyder vi en dybdegående analyse af rekrutteringen, så I bliver præsenteret for de bedste ingeniører.
Har I brug for uforpligtende sparring til jeres næste Sr. Infrastructure Engineer, Critical Facility Engineer eller andre ingeniør rekrutteringer, kan I kontakte os her.

Rekrutteringsprocessen

Al information i rekrutteringsprocessen behandles med største fortrolighed. Dette gælder både, hvilke informationer I ønsker, kandidaterne får, samt hvilke oplysninger, I ønsker, vi skal indsamle om potentielle kandidater.

En rekrutteringsproces tager ofte mellem 5-8 uger og følger disse stadier:

Vores ydelser

Search &
Selection

Vi finder potentielle kandidater i Danmark og i udlandet, hvis relevant til jeres ledige stillinger.

På den måde sikrer vi, at I får den bredeste pulje af kvalificerede kandidater at vælge imellem.

Vores konsulenter tager ansvaret for, at I ender med den rigtige kandidat til den ønskede stilling.

Limited
Search

I får let og hurtig adgang til dygtige IT-specialister, der ellers kan være svære at få fat i.

Vi har inden for en række IT-specialistområder opbygget et Talent Map, hvor vi identificerer kandidater med specifikke spidskompetencer.

Limited Search er designet til at hjælpe med rekrutteringsopgaver, som ikke nødvendigvis kræver en fuld Search & Selection.

Personlig-hedstest

Personlighedstests kan være et vigtigt redskab i en rekrutteringsproces, da den kan vise relevante parametre hos kandidaterne.

Personlighedstesten bruges som et supplement til eksempelvis samtaler. Vi tilbyder at personlighedsteste kandidaterne.

Vi er certificeret i personlighedstestene MPA og OPQ32

Job-annoncer

Vi har et dybdegående kendskab til IT-branchen og en unik indsigt i de faktorer, der gør, at kandidaterne vælger jer.

Vi tilbyder kvalificeret sparring i forbindelse med udformning af jobannoncer, så vi sikrer, at I får de rigtige IT-specialister med en jobannonce af høj kvalitet.

Tunge ingeniører

I mere end 10 år har vi løst over 200 teknisk tunge ingeniører, til store danske, såvel som internationale virksomheder. med speciale i ingeniører, har vores konsulenter udviklet deres kompetencer gennem mange år, og vi står klar hvis du har brug for en erfaren ingeniør, til en kompleks opgave.

Ønsker du at vide mere om ingeniør rekruttering?

Kontakt os her

7 + 14 =