Freelancer

Sådan vi arbejder med freelancere

Capax har stor erfaring med at finde it-specialister og ingeniører på freelance-niveau.

I mere end 10 år har vi arbejdet inden for specifikke fagområder som SAP ABAP, og it-arkitektur samt hardware, automation, MES og Audio.

Vi hjælper jer med at matche med relevante og kompetente freelancere inden for it- og ingeniørbranchen, der hurtigt kan sættes i gang med arbejdsopgaverne. En freelance-ansættelse kan munde ud i en fastansættelse, såfremt dette ønskes af begge parter.

Find freelancer

Ønsker I at ansætte en fagligt kompetent freelancer? Capax har en solid database og et stærkt netværk af it-specialister og ingeniører, som er klar til jeres næste store projekt. Vi finder erfarne kandidater, som I vil blive præsenteret for. Herefter foretager vi screeningsinterviews, og I afholder 2. samtale med de bedste kandidater til projektet.

Processen

Er du freelancer?

Er du freelancer eller ønsker at arbejde som freelancer, så kan du registrere dig i vores database. Capax løser mere en 250+ opgaver om året, og hvis din profil er interessant, vil en af vores konsulenter kontakte dig, når der er en stilling, der matcher dine kompetencer og ønsker.