Stort ansvar som medarbejder

Sine Daugaard Jelle

Sine Daugaard Jelle

Sine Daugaard Jelle

”Det jeg værdsætter mest ved mit arbejde hos Capax er den dynamiske arbejdsstruktur og den høje grad af tillid, man som medarbejder udvises. Ligeledes er Capax en arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed og hvor alles mening tæller. Det er desuden rart at vide, at der altid står dygtige og hjælpsomme kollegaer bag en, både når det gælder faglig sparring og personlig udvikling”.

OM SINE 

Titel
Senior Recruitment Consultant
Baggrund
Sine har en cand.merc.hrm fra CBS og har tidligere arbejdet med rekruttering i mere end tre år.

 

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

”Jeg er glad for at være en del af en virksomhed, som tilbyder en specialiseringsgrad som få andre Search og Selection konsulenthuse i Danmark har. Jeg nyder en hverdag i krydsfeltet mellem komplekse opgaver og dialog med dygtige kandidater. Derudover sætter jeg stor pris på mine kompetente kollegaer, som altid sætter en ære i at løse vores opgaver og dermed løfter overlæggeren for os alle”

OM EMIL

Titel
Commercial Director
Baggrund
Emil har en diplomuddannelse i business administration fra KEA og en mellemleder uddannelse fra Forsvaret. Han har 9 års erfaring med rekruttering og konsulentydelser inden for HR, og har i en periode arbejdet med HR konsulentydelser i et internationalt perspektiv i Holland.

Marianne K. Petersen

Marianne Krogh Petersen

”En af de ting jeg sætter mest pris på hos Capax, er de faglige udfordringer. Her er virkelig fokus på de services, der leveres til kunderne. Jeg er omgivet af meget dygtige kolleger og jeg synes, vi har en rigtig god arbejdskultur, hvor der sættes pris på hele teamet, men også på den enkelte medarbejders indsats.”

OM MARIANNE

Titel
International Chef Rekrutteringsspecialist
Baggrund
Marianne har en BA i engelsk fra CBS og er uddannet coach og NLP træner. Hun har 17 års erfaring med search og selection af mellemledere og specialister. Hendes speciale er infrastuktur, vand samt jernbanebranchen.

Klik ind på Capax’ Instagram profil for at få et visuelt indtryk af os og vores hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.